Tuesday, December 28, 2010

untukmu

kamu,
tiap2 hari org rindukan kamu.. dan tiap2 hari org cuba bagitahu kamu yg org sayang dan rindu sgt dekat kamu.. supaya kamu happy sebab kamu pernah cakap kamu akan happy kalau org cakap macam tu.. tp skrg org x tau kamu happy lagi x bila org ckp I LOVE YOU sbb kamu selalu takde bila org nak cakap..


kamu,
dulu kamu cakap kamu akan rasa sunyi walaupun sesaat tanpa org.. tapi skrg, kamu masih sunyi ke kalau org x de? kalau dulu kamu selalu sms semata-mata nak cakap sayang and rindu kat org.. tapi skrg kamu x buat dah.. kamu masih rindu dan sayangkn org lg ke?


kamu,
masa yg berlalu membuatkn org makin x mengerti...  org rindukan masa lalu kita yg manis dan indah... ada lg ke peluang untuk kita lalui saat2 itu ??  org x salahkan kamu, x juga marahkn kamu... cuma org rasa semakin hari kita semakin jauh...  ataupun terlalu membazirkah kamu rasa kalau luangkan masa seminit yg kamu ada utk sms org dr 24 jam yg kamu ada ?? 
just want to say, i miss u a lot 


Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

No comments: