Thursday, April 28, 2011

suprise for him

actually, benda ni dah lama.. tp atie br nak post.. ahh, atie punya suka la nak post bila.. cite dah basi ke ape ke.. ni kan blog atie.. MY TERRITORY.. huhuhu...


last 3 week or 2 week, atie x igt.. atie ada bg suprise for him.. huhuhu.. sampai x sempat nak sampai kolej.. dalam kereta dah bukak.. lagi2 pulak jalan jammed coz ada kontena jatuh dalam parit.. nak kata parit pun x sangat la coz buka besar mne pun.. tapi yg peliknya boleh plak nak jatuh dalam parit tu.. slalu blk kolej 1 jam je, ni sampai 2 jam coz terperangkap kat jammed tu.. hurm.. okay, dah tukar topik pulak... back to the topic..


atie bagi suprise coklat je.. sweet la jugak kan sbb ada nama kitorang.. and of course la dia happy.. x kan x happy plak kan... so jom la kita tengok gambar je.. gambar boleh menggambarkan suasana or perasaan rite.. jom kita tengok muka happy si dia.. huhuhu...


see how big he smile.. senyuman tu boleh buat atie x tidur malam tau.. huhuhu.. nasib baik dia x baca ni, kalau x kembang lah dia...

ya, masih sempat main2 sambil kaki dok tekan2 clutch coz jalan agak jammed okay mse tu.. huh, semua gara2 treler.. haiyoo...

time to makan.. dia makan huruf A dlu.. A for atie.. not A for amar.. meh sini atie tunjuk rupa coklat tu cmne ek....

see.. cute rite.. huhuhu.. love you...

okay.. cukup citer pasal ni.. x blh lebih2.. hehehe.. apa yg penting, atie syg die dan die sayang atie.. dah abis.. huhu... daa semua.. atie nak layan tv plak.. bubye....

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...




Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku