Saturday, May 21, 2011

from pasar to dataran

assalamualaikum.. lama jugak kan atie x update blog.. hehe, pemalas rupanya atie ni.. psstt, dah lama dah tau.. huhu.. atie nak story pasal hari rabu hari tu.. citer dah basi tapi atie nak story jugak.. macam biasalah kalau hari rabu mesti ada pasar malam.. bincang dan bincang, pergi pasar with amar, dewi and wafi ngek.. hahaha, dewi jgn marah ek kite ckp wafi ngek.. malam tu kan dia x betul sikit.. haha...


belikan org punya, diri sndri x tau nak makan apa.. last2 end up with kebab and cucuk2.. betul ke org cakap cucuk2.. hahaha, tibai je la... then dewi ajak makan at dataran.. we all gerak ke dataran.. serius kelakar masa kat sana coz tengok dewi and wafi gaduh.. siap lempar2 selipar lagi..x lupa jugak dalam kereta wafi asyik sakat dewi je.. kesian dewi kan.. haha.. kite boleh tolong gelakkn je dewi.. huhu.. mls nk citer panjang, tgk gambar je la ek..

opppsss, rahsia kami tiada siapa yang tahu.. shhhhhhhh.. hehe..

ni pasangan yg dok main baling selipar tu.. wafi and dewi..

last but not least, owner ini blog laa.. cute kan die ni.. " ahakk, puji diri sendiri.."

psssttt : kalau dah couple x semestinya kena guna panggilan abg syg.. just guna nama pun dah sweet tau.. abg syg tu mungkin akan terpanggil 1 hari nanti.. insyaallah.. kan AMAR HAZRI ... 

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

No comments: