Tuesday, August 16, 2011

4 month anniversary

assalamualaikum...


yes, hari ni 4 bulan ulang tahun kami.. padahal dah kenal 6 tahun dah.. pelik x? x payah pelik sgt lah.. bnyk cerita disebaliknya.. apa2 pun hari ni atie happy.. celebrate at McD je.. dating kejap dlm kereta pastu encik lelaki masa depan hantar atie balik.. love you AMAR HAZRI...

sekarang ni nak relax2 jap.. hah, kepada peminat novel or pembaca tegar, atie ada 1 novel nak kongsi dengan korang.. best sangat2.. tunggu next entri okay sbb room mate atie tgh baca buku tu so tgu die abis baca dlu baru atie review kt korang.. utk bg korang x sabar nk bc, atie nk bgtau yg dr awal sampai habis novel tu korang x kan berhenti gelak.. serius novel tu best sgt2... atie pun nak bc lagi sekali.. x menyesal atie beli novel tu.. wait till next entri okay... okbai..

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...


Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

No comments: