Thursday, August 11, 2011

buat sendiri wohhh !!!

assalamualaikum...




kepada yg baru bangun utk sahur tu selamat bersahur and of course semua suri rumah tgh sibuk2 nak masak or sekadar order McD delivery or DOMINO'S or KFC.. hah, meleh kau.. hahaha.. apa2 pun sahur tu ingat dunia.. jgn lepas imsak pun korang bantai makan jugak.. memang x ingat dunia dah la tu...


ohh ayat2 kat atas tu x de kena mengena dgn title "buat sendiri wohh !!!" okay.. apa yg atie maksudkan *skema* dgn title tu ialah, atie buat header sendiri.. walaupun rupa *buruk x menarik atau x semenggah but at least atie cuba utk buat header sendiri.. guna photoscape je sbb nk guna photoshop mmg x pandai so guna mana yg ada lah.. nnt atie dah hebak and dah siap booleh buat animasi kat header, atie heboh kat korang okay.. ye laa, atie ni budak baru belajar and baru nk jinak2 guna header ni... kih kih.. kasihanilah atie ni..


kepada semua umat islam, selamat bersahur.. atie nak sahur dlu.. selamat berpuasa ek.. lelaki jgn nk cari alasan x nk berpuasa and perempuan pun.. dah tau period dah habis cepat2 mandi wajib.. jgn nak lmbat2 plak.. nnt dah banyak kena ganti, kau jugak yg malas.. hah apalagi, pergilah mandi wajib tuh.. haih.. hehehe, umum okay... daa...


ni DOMO atie.. DADDY DOMO and BABY DOMO...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

No comments: