Thursday, July 5, 2012

sweet 21


hari ni genap umur atie 21.. alhamdulillah kerana atie diberi peluang oleh-Nya untuk menikmati nikmat kehidupan sehingga kini.. bila dah masuk umur baru ni, atie teringat umur ni dah layak utk mengundi tp atie x sempat nk daftar sbg pengundi lah.. so kena tunggu 4 tahun akan datang..

thanks kpd encik Amar Hazri sbb sudi sambut birthday atie sama2 walaupun mlm smlm lmbt wish.. *haiipppp... takpe lah, sibuk keje kan.. tp sbenanye mmg lupa kan.. hahaha, kantoi.. lupa sbb keje blh la dimaafkan.. tp tetap kne denda.. atie tunggu tau apa yg amar janji.. huhu..

malas nk cerita banyak, nnt keluar cerita sedih plak.. x nak la cerita sedih kt sini, nnt korg kata birthday x elok sedih2.. ok.. padahal dah menangis pn td.. x pe lah, yg tau, tau la.. yg x tau, x yah tau lah.. heee.. layan gambar je lah ek..



 mkn KFC berdua je.. konon romantik.. huhu...

 and of course birthday girl.. harus ada sebab the gadis of the day.. hahaha.. apa yg atie nak, amar kena ikut.. tp still kena buli jugak.. haih T_T


 harus ada gmbr kat KFC kan.. cermin mata tu x nk bukak tu.. bukn panas pn dlm KFC.. hahaha.. adehhh...

 ni masa dlm kereta otw balik.. atie tgkap gmbr sorg then dia ckp x ajak.. hah, amik gmbr mse drive.. nasib x langgar kereta depan macam ....................... huhuhu.. hanya atie dan dia yg tau.. hehhhhhheee...


disebabkan jarang ada gmbr die x pkai speck, atie buli dia sruh bukak speck.. see mata sepet tu.. huhu.. but ur still hensem to me.. gagagaga... huhuhu.. kena buli kejap..

end of the story.. nak layan gmbr amik td.. x nk igt benda sedih.. 1 je atie nk ckp, as birthday girl, atie x minta apa2, atie just mintx org igt je birthdy and wish.. x mintx hadiah pn.. just wish je dh seronok sgt... hmmm.. okbai...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

2 comments:

dayah SnoW Heuka said...

hehe happy besdayy ^^ ta pa kite pon lom daftar lagi sebgi pengundi :p

jum join and support GA dayah ^^ http://www.lovemydiary90.com/2012/06/my-first-giveaway-u-can-join.html

Atie Zakaria said...

@dayah SnoW Heuka thanks dayah.. i will join.. jap je lg.. atie nk keluar dlu.. hope smpat join lg..