Thursday, December 5, 2013

Throwback Genting Highland

 
 
pemberitahuan, ini cerita lama.. nak post sebab mybe utk memperingatkan kat diri sendiri yg atie pernah la rasa seronok kejap tanpa pikirkan apa2 yg stress.. sekali-sekala bila kita stress, kita perlu jugak cari jalan keluar utk relax kejap.. bukan relax sbb apa pun.. mybe terlampau bnyk fikir apa nak buat? nanti nak kena buat apa? betul ke buat ni.. haihhh, macam2 laa... so this time dengan plan sikit2 je, duit pun bawak ala cukup makan pakai je.. haha, brutal x??

atie x igt the exact date tp dlm pertengahan bulan feb 2012.. kami berempat plan pegi genting and gambang.. atie, bella, amar and umar go travel.. x de travel sgt pun sbb bella and umar mmg duduk pahang.. so senang la nk jalan2 sane.. jalan sampai pengsan.. hahaha.. jom layan gambar.. but gambar kat genting je ade sbb after that kamera bella hilang.. nasib baik sempat upload gambar kt genting masa malam tu.. so gambar yg selepasnya mmg x de laa... layannnnn.....


Me and Him


it's all start when atie with him.. semua kawan die jadi kawan atie jugak but it takes times coz atie bukan jenis org yg baru kenal je terus rapat.. amik masa dalam 2 tahun lebih jugak la utk rapat dgn diorang ni.. hahaha, but in the end, they still boleh diharap kalau nak dibandingkan dengan orang lain.. oopppssss... huhu..



insyaallah still keep in touch lepas ni eventho kita masing2 jauh..


atie and bella
umar and amar

me is love this picture


pssssstttt, love bird getting connected eventho we're in different WARTEL.. hahaha..













this love bird are so sweet.. atie doakan korang berpanjangan yee....
habis dah cerita.. the end.. nnt atie cerita pasal balingbelakang lagi okay.. daaaa...



Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

No comments: