Sunday, March 20, 2011

insomnia

tak suka sgt2 bile kena insomnia ni.. please la bayangkan korang nak tidur tapi dah 1 jam baring still x dpt lelapkan mata.. rasa macam BANGANG pn ada gak.. haih =_= ... boleh buat sress ni.. kang x pasal2 datang balik migrain atie ni.. cukuplah dah kena pantang coklat.. semua orang tiba2 dah prihatin plak kt atie sejak atie x boleh makan coklat.. bukan prihatin pun sbenanye, saje nak menyakat atie dengan coklat termasuklah akk .. haih, x dapek den nk beli KIT KAT kat kedai blkg lg.. isk isk isk....


okay, back to the story.. insomnia ni sejenis penyakit gangguan kesukaran tidur.. cakap senangnye X BOLEH TIDUR.. hamik kau, besar atie tulis.. kalau x paham jugak, GOBLOK la namanya... insomnia ni terjadi sebab kita terlampau stress, murung, ketakutan, bimbang, kafeina and lain2.. ini bukan atie main letak je, atie rujuk web2 yg boleh dipercayai.. agak2 korang x percaya gak, sila search sendiri la yer... so atie mmg tergolong dlm stress ... dlm minggu ni ada gak la 1 or 2 perkara yg buat atie stress... haih, patutlah susah nak tidur...



ohh, sila jgn terkejut dgn gambar di atas.. sekadar nak tunjuk kt korang betapa seksanye bila insomnia ni.. ehh, x de la seksa sgt pn but agak la sbb bila dah rajin nk tidur awal, x boleh plak.. lagi kalau esoknya ada kelas pukul 8, mmg goyah la kan nak pergi kelas... haishhh...... blur dah atie.. k la, nak try tidur.. daaa..



kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...


Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

NiSa ZuL said...

saya ada Kit Kat dari Sudan. mahu ka!? meyh kita share :D