Wednesday, December 29, 2010

love you


love you very much... MUAHHHHHH..... I hope you there beside me now.. hurmmmm, mybe it just a dream...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

still the same

hari ni masih seperti smlm.. arghh, sakit kepala lg... dah x tau nk buat pe dah... rasa mcm nk cabut je kepala ni... hish, rimas rimas..... ubat dah makan dah pun but still denyut2... tahan je la yg mampu...


sblm terlupa, thanks akk for sourvenir.. like it.. coklat dah abis da makan... sedap pulak.. hehehehe.. nothing much to say actually.. hmmm, sakit perut.. sakit kepala.. huh, damm... k la, rest time...


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku....
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

why ?

why ?? why ?? and why ?? aiceh, speaking plak.. back to bahasaku.. kenapa ?? kenapa ?? dan kenapa ?? kenapalah setiap kali itu berlaku, atie mesti kena headache... and then kadang2 melarat to migrain.. sakit woooo... ni nasib baik la my room mate br beli koyok.. dpt la mintx sikit.... 


actually, atie just x nk doa pikir yg atie nk tarik perhatian dia.. it's not like that.. I dunno why, when all this happen * u know what... I will have headache.. not my fault.. mybe cz I think to much.. to too much.... but it still not my fault... atie x nak simpati or kesian... it just a mormal sickness that I have to face all the time... u know that rite... ohh, biasa la... org kan slalu sakit2 mcm ni...


jgn salah faham ye disini... atie x perlukn simpati dr sesiapa.. i can make it by myself... huh, sakit kepala ni makin menjadi pulak.. nmppk mcm koyok dah x memberi apa2 kesan... nak telan panadol, panadol dah abis... malangnye nasib... hurm, it's okay.. tido nnt baik la tu kot... nite all.. miss u ... daa...


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

Tuesday, December 28, 2010

tips2 utk mengatasi rasa marah

korang mesti x lari dari menghadapi rasa marah kan...semua org akan marah... atie pn marah jugak but bergantung la pada kesalahan apa yg org tu buat.. paling teruk, atie ni suka pendam rasa marah and sedih.. but kira okay la tu.. atie x de lepaskn sgt marah atie tu.. nk cakap yg atie ni masih pandai la nk kawal emosi atie ni.. mari kita lihat ciri2 org yg x pandai nk kawal emosi die...


 1.Berkata keras dan kasar pada orang lain.
 2.Marah dengan merosak atau melempar barang-barang di sekitarnya.
 3.Ringan tangan pada orang lain di sekitarnya. hehehehe...
 4.Melakukan kejahatan.
 5.Menangis dan larut dalam kekesalan yang mendalam.
 6.Dendam dan merencanakan rencana jahat pada orang lain. haiya, ini manyak teruk maa.. sape  la tu kan..    hehehehe ..* spe mkn cili, die terasa pedasnye...



itu senarai org yg x reti nk kawal emosi ye kwn2... haisshhh, dpt atie bayangkn org2 nye... hik hik hik.... jom kite tgk ciri2 org yg pandai kawal emosi....


1.tenangkn diri kat tempat nyaman, damai... tanpa gangguan ye adik2...
2.buat sesuatu agar lupakan masalah tu utk seketika.... psstt.. atie dah buat dah.. berkesan tau... bertambah2 tenang atie lps tu...
3.luahkan pada org lain.. mungkin org tu boleh tolong...
4.cari sebab and jln penyelesaian...
5.cuba lupakan masalah tu..
6.berfikir secara rasional sblm bertindak.. hahahaha.. nak gelak atie tulis ni.. *sila abaikn rasa nk tergelak tu...

tu je tips yg atie leh bagi.. tu pun bantuan dr incik google jugk and also sendiri punye tips.. agk2, korg ni jenis yg pandai kawal emosi x? jgn sampai jd gila sampai serang org sudah la yer.. hihihihi... (^_^).. owh, maaf atas kejengkelan atie yg gelak x tentu pasal skrg.. amat kelakar bila igt kisah lalu... serius, mmg kelakar... my mom ckp, org gila je yg x pndai kawal emosi... jgnla jd pemarah sgt.. x elok utk kesihatan.. nnt dpt high blood pressure.. x pasal2 mati.. opsss, meninggal..... hehehehe.....


okay, cukup dgn gelak tawa dan tips2 dr atie.. kalau korg nak guna tips tu, guna lah.. utk kebaikan korang jugak kan... okay, bye everyone.. and good bye to you also stalker.. hehehehe... muahhh.... daaa....


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

untukmu

kamu,
tiap2 hari org rindukan kamu.. dan tiap2 hari org cuba bagitahu kamu yg org sayang dan rindu sgt dekat kamu.. supaya kamu happy sebab kamu pernah cakap kamu akan happy kalau org cakap macam tu.. tp skrg org x tau kamu happy lagi x bila org ckp I LOVE YOU sbb kamu selalu takde bila org nak cakap..


kamu,
dulu kamu cakap kamu akan rasa sunyi walaupun sesaat tanpa org.. tapi skrg, kamu masih sunyi ke kalau org x de? kalau dulu kamu selalu sms semata-mata nak cakap sayang and rindu kat org.. tapi skrg kamu x buat dah.. kamu masih rindu dan sayangkn org lg ke?


kamu,
masa yg berlalu membuatkn org makin x mengerti...  org rindukan masa lalu kita yg manis dan indah... ada lg ke peluang untuk kita lalui saat2 itu ??  org x salahkan kamu, x juga marahkn kamu... cuma org rasa semakin hari kita semakin jauh...  ataupun terlalu membazirkah kamu rasa kalau luangkan masa seminit yg kamu ada utk sms org dr 24 jam yg kamu ada ?? 
just want to say, i miss u a lot 


Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

sila jgn muntah !!

disebabkn atie agak kebosanan smpi x tau nak buat apa, atie nk sajikn kt korang semua picture yg atie amik masa bercuti kt cameron and also jln2 at PWTC...  hope that korg x muntah hijau la yer... agak2 nk muntah tu, sila sediakn bakul awal2.. seng cket nk muntah nnt, x payah korang nk lari2 ke sinki.. lgpn klu ada bakul korg still lg boleh muntah sambil tgk gambar2 atie.. hihihi.. 
jom layan......


inilah koleksi gambar atie sndri.. actually bnyk lg tp jap2 lg la atie selit2 kan.. all picture ni atie kreditkn to my bro cz die yg amik semua pic yg cantik2 ni.. hehehehe.. suka suka suka....

my family.. sila jgn hiraukn tudung my mom yg agk melengkung ke dlm tu.. atie sndri pn masa tu penat dgr mama bebel marahkn tudung mama yg bengkok tu.. huhuhu.. owh, angah tiada dlm gambar cz sibuk menangkap gambar... hehehe...

beautiful rite.. nmpk mcm gambar hujan yg diambil dr helikopter... ni actually pokok parsli.. angah la xcited nk take pic pokok ni sbb die kata mcm tgkp gmbr dr helikopter plak.. tp mmg btol pn ckp die.. i look like hutan tebal kat amazon tu kan....


sape la budak batak ni.. sampai kish kish plak timun tu.. erk !! timun ke tu.. ntah la, bantai ja.. kt sana kn, dorg biar je buah2 or sayur ni membesar like gergasi or gugur cz benda ni mmg utk tayangan, bukan utk dituai or diambil hasilnya.. kat timun tu mcm2 lakaran ada.. lakaran or sign i mean.. ni mesti kerja2 pelawat2 yg dtg but atie x termasuk okay.... tgk tu, siap kiss lg kot.. it means that atie syg timun tu.. timun lg.. betul ke tu  timun?? hehehehe





kalau korg nk tau la, binatang ni la yg paling atie x suka skali.. expecially yg warna hitam tu ek.. dah ada pengalaman kot.. kwn2 kejar atie sambil pegang kumbang tu.. brapa kilometer ntah atie lari semata2 takutkn kumbang tu... mmg atie x suka dgn kumbang.. sila jgn gelakkn okay.. setiap org ada kn haiwan yg dorg takut.. ular pn sama.. atie x suka ular sgt2 but if jinak okay kot.. but kumbang mmg x boleh wlupn dia x berbisa.;; i hate kumbang...

puas hati atie.. sape yg dah muntah darah tu sorry la ek.. sape soh korg tgk gambar ni semua smpi habis.. hahahaha... antara semua2 tu mne plg comel?? hahahaha.. perasan comel ni... okay2, kita truskn dgn gmbr di PWTC plak ek....

me wif angah.. sila abaikn jerawat yg berada di dagu atie tu.. haisshhh, time nk pergi KL tgk pameran, time tu plak dia nk timbul.. habis punah harapan atie utk tampil cun di hadapan jejaka2 hensem di KL tu.. hehehehe...

this one was BEZZA keluaran perodua.. serius lawa gile.. kulit seat dia warna krim.. mmg terpikat atie dgn kereta ni.. lawa sgt2..




ni semua kereta sport.. atie pn x tau nmenye apa.. hehehe... korg cari la sndri ek.. mls plak...



yg ni proton EMAS.. atie minat sgt2 emas ni coz die cute sgt2.. and body also lawa... tgk la rim die tu, lawa kot... dlmnye pn lawa.. hehehe.. sng kata semua lawa la...

ckup dgn kereta.. tempek la atie gak... sila abaikn lg yer manusia di blkg tu.. bila masa dia muncul kt situ pn atie x prasan....

yeah, atie with transformers.. bangga wooo.... masa ni rmi gak berebut nk take pic.. atie nk gak menyelit.. hihihi... thnks angah cz melawan kerenah k.yg...

berangan nk bwk kereta, padahal lesen pn x de lg weh.. adess... ruginye atie... dpt duduk je pn jd la.. isk isk isk...

end of the story.. penat la sbenanye.. atie nk layan cerita cinta dan anugerah.. bye.. daaaa... sayang korg semua.. muahhh...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

hai korang

hai hai hai... rindu kat korang semua.. sorry cz atie dah agk malas utk menaip entri.. bukan niat just x de masa and also x de mood.. ni pun cuba2 la nak update blog ni walaupun x de mood sgt.. atie nk story kat korang pasal apa yg atie buat hari ni.. hari ni atie dah berjasa kat 2 org kawan atie ni.. nak kata jasa besar tu x de la.. atie just tolong bwk dorang buat rebonding.. erk, tu blh dikira sbg jasa ke?? ahh, lantak la.... hehehehe...


so we going out about 2 p.m.... atie dah text die utk bgtau atie pg mne, tp dia x balas... at least atie bgtau kn.. huhuhu... atie angkut syaza skali cz dia agk kelaparan masa tu.. me and syaza have lunch at KFC.. I repeat, KFC okay.. huhuhu.. ikut perut syaza la cz die yg agk kelaparan masa tu... kesian die... padahal atie pn lapar tahap gaban tp x nk ngaku.. huhuhu.....


while waiting for them, atie and syaza jln2.. mcm2 syaza beli and also me but not much as syaza.. huhuhu.. nak tau syaza beli apa, tanye la die sndri.. buat pe tanye atie.. hihihi.. just kidding...adalah, syaza beli for adik dia, atiyah.....


after that, turn atie and syaza plak utk cuci rambut.. mak aihh, dasyat giler amoi ni... abis kepala atie sakit2.. kuku die tajam kot.. luka2 kepala atie and syaza.. serius sakit gile.. dah la time die keringkn rambut ganas gile.. weh, atie pelanggan kot... arghhh, sakitnye hati but sabarkn je la... tu baru sakit hati, sakit kat kepala ni, sape nk tanggung ?? atie jugak.. adess.... x nk pg salon tu lg......


after that pg morib bwk dorg mkn... euwww, x sedap... serius, jgn mkn kat J***** .. x sedap lgsg.. niat hati nk mkn western cz my bro kerja kt situ but rupanya hr ni cuti plak.. x dpt mkn lamb chop die yg lazat lg memikat tu... perghh, blh meleleh air liur ni... 


then I got a new that my dad xcident... kat selekoh maut plak tu.. phewww, RM 5 ribu melayang.. tu atie x kisah sgt cz not me yg byr.. hehehe.. just kidding abah.. atie risau kt abah.. tgn abah calar2 kot.. cedera parah tu x de la.. atie takut abah terseliuh kt  mne2.. abah plak mmg jenis yg x nk anak2 tau yg abah sakit.. little bit worried here.. so atie pn singgah la rumah.. lgpn atie mmg ada emergency kes plak.. spe yg tau tu senyap.. shhhh..... alhamdulillah abah x de pape.. tp atie still risau, kot2 abah sorokkn sakit ke... abah ni bukn leh percaya sgt bab2 sakit ni.. abah suka sorok2.. same like me la.. like father, like daughter.. huhuhu... sje boldkn ayat tu.. suka2...


haiyoo, mcm dah panjang je atie taip entri ni... lama dah x taip panjang2 camni.. rindu plak.. tp kn mcm dah penat je.. atie smpi kolej td pn dlm kul 10.30.. penat woooo.. serius...  one advice here. KALAU DAH BERJANJI, SILA INGAT !!!   atie x marah, just x ske.... k la korang.. now time to beradu... nite all.. daa....


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

Sunday, December 26, 2010

trip to cameron highlands

sebagaimana yg korang semua tahu, atie ada menghilang selama 4 hari last week klu x salah la... hehehehe.. atie pergi bercuti dgn family at cameron highlands.. yeay, best sgt2.. mmg x plan pn nk pegi cameron so hotel nk menginap pn x de.. nasib baik la abah ada kawan yg boleh dptkn hotel utk kitorang... alhamdulillah, ada gak tempat utk kitorang menginap.. IRIS HOTEL y'all.... service yg diberi pn bagus.. 

atie and family bercuti selama 3 hari 2 mlm... mcm2 yg atie melawat kt sana.. MARDI, strawberi farm, taman rama-rama, kebun sayur and also ladang teh.. feel so nyaman kat sana.. kiri kanan menghijau... alam ciptaan Allah yg indah sekali.. udaranya yg masih tidak tercemar seperti di KL ye kawan2... nak cerita bnyk pn penat nk taip, jom layan gambar...

this totally berkabus.. bukan awan jatuh ye incik amar.. huhuhu.. masa ni br lepas hujan and sgt2 sejuk okay.. sampai ke tulang sejuknya.... and gambar ni diambil dr bilik hotel kami.. IRIS HOTEL...

my lil bro and angah.. control macho ye masa ni, padahal dah menggigil dah... see, my lil bro dah pakai stokin pun.. sejuk weh...

see, betapa buruknya kami semua bergelimpangan.. huhuhu.. nk buat cne, katil ada 1 je...x pe2, esknye kitorang dpt apartment trus.. huhuhu...

x sah kan kalau pergi cameron x de ni.. x kan atie nk bgtau jugk kot... ni salah 1 buah fav atie.. masam but kalau dibuat ice blended mix with F&N strawberi, amat2 lah sedap... serius ni, atie dah cuba.. try it at home.. 








 
cukup kan 6 org... my dad, my mom, my brothers and me.. hehehe... dah kenal semua family atie kan...

ni je kot atie nk tunjuk kt korang.. malas plak nk letak gambar bnyk2.. huhuhu... hope u guys enjoy it... atie nk rehat2 jap.. mlm nnt atie bw korang semua okay.. daaa...

kamartulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...




Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

Wednesday, December 22, 2010

my beloved lappy

Alhamdulillah, laptop atie dah siap.. dah boleh guna and also file D dpt diselamatkn.. atie syg sgt2 file D coz mcm2 ada simpn kt situ... but 1 lg problem, kwn atie tukar window xp ke window 7.. laptop atie ni memory dia cket je.. klu buat window 7 or vista, jd berat la... ni pn agk ssh jugkla nk bukak apa2 cz slow sgt2... haiz, nmpknye kne tukar la blk.. x pn nk tmbh RAM and beli external hard disk...

ada sape2 x tau kt mne yg murah selain dr low yat... nak beli tu semua, mesti nk pki duit bnyk kn... sbb tu atie tanye klau2 sape tau kt mne murah but still berkualiti okay.... atie x leh lama2 ni.. nk tido cz esk kls... sorry guys, still x dpt nk bw lg.. laptop slow like kura-kura... but I still love u all.. nnt lappy atie dah ok, atie bw sampai lebam.. hehehehe (^_~)

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

Monday, December 20, 2010

I'm back...

assalamualaikum..... morning all... atie dah lama kn x jenguk2 korang.. huhuhu.. atie x de kat rumah or kolej la darl.. atie pergi mkn angin with my family.. lama la jugak.. 3 hari 2 mlm.. atie ada banyak nk story kat korang.. tp not now cz skrg atie on9 gula lappy my housemate.. lappy atie buat masaalah pulak.. so x dpt nk upload gambar2 utk tatapan korang....


atie pn ada gak story malang yg nk story kat korang.. mmg betul2 malang la nasib atie.. huhuhu... kalau korang bc story malang atie tu, mesti korang menangis gelak puas2... haih, nasib.. nasib...  


pun lg 1 nasib lappy atie rosak.. adess, patah tangan la atie mcm ni... kalau atie lama x jenguk korang, jgn marah okay.. nnt lappy dah okay, atie BW puas.. (^_~)....... okay, atie nak masak dlu.. lapar la pulak.. hehehehe.. daaaa....


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

Wednesday, December 15, 2010

atie in pain

arghh, tiba2 je bangun dari tido, sakit kepala.. aduh, nape la ni.. rasa berdenyut2 je kepala ni.. nasib baik dah x de kelas dah .. hope that x melarat la sampai ke esok.. atie rasa atie TERPAKSA jugak makan panadol ni.. kalau x memang 1 kerja pn x jadi.. ohh, atie dah la jenis yg susah nk telan ubat, haiyak, terpaksa la plak...



guys, atie will not around start from tomorrow... kalau atie sempat, atie update sblm atie x de... papepn jgn lupa jenguk2 blog atie ni and tinggalkn link.. senang atie nk blogwalking nnt ek.. sayang korang semua... jangan rindu2 atie, sayang2 atie x pe.. muaahhh... peace no war semua.. meh sini atie bg korang tgk gambar atie supaya korang x rindu kat atie.. hihihi..

hah, setempek atie letak muka atie.. huhuhu.. masa ni kereta rosak kat tepi jalan kat KLIA.. apa lg. buhsan punya psl, amik gmbr bnyk2...hihihi...

ya, atie mmg pakai speck just kadang2 mls nk usung je... okay daaa..

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

award award award

tak disangka2 ada gak yg nak bagi atie award.. thank to cik daniela cz bg atie award... nasib baik atie perasan, kalau x memang berkurun la x amik lg award ni.. hehehe.. mcm biasa la, setiap award mesti ada question2 yg perlu di'answer... jom jawab soalan... ehh sblm jawab soalan, jom tgk awardnye..








1. Apa pendapat anda tentang blog cik daniela (tuan blog yg bg award)?
(^_^) LIFE AS TEENAGER itu nama blognye.. hihihi... atie mmg suka bc blog daniela cz atie suka bc pasal hidup org.... hehehe.. dapat pengalaman..

2. Tempat yang paling nak lawati?
x lain x bukan SWITZERLAND... atie nak sgt2 pergi sana.. cik daniela nak bwkkn ke? hehehe...

3. Berikan 3 perkara tentang diri anda
-benci pada serangga means takut la..
-suka makan mknn yg pedas tp x tahan pedas
-takkn buat taik ngn org tu selagi dia x buat taik ngn atie.. * huhuhu, sorry bahasa kasar

4.Tag pade 5 org
- joe
- lok

jangan lupa, linkkan skali blog atie okay.. love u all.. expecially u DANIELA... (^_^).. senyum sokmo.. daaa, nite...sweet dreams...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

jln2 cari makan

sebenarnye niat di hati nak cari sweater but nak buat cane, x sempat.. kedai dah tutp.. bak kata pepatah, yg dikejar x dpt, yg dikendong berciciran.. tp x tepat sgtla peribahasa tu sebab atie dpt beli benda lain.. hehehe.. atie beli selendang.. yeayyy.. k.mimi pn beli selendang.. today atie keluar dgn 2 oorg baru.. korang x kenal la tp atie kenal.. atie ckp org br cz atie x pernah mention psl dorang kt dlm blog..jom kite kenal dgn kwn2 atie yg teman atie pergi cr sweater hr ni...


dari kiri k.mimi, pika and dewi.. ni tgh makan yong tau foo at dataran nilai.. uit, nilai dah ada dataran.. dataran ni dekat2 dgn nilai 1 and depan nilai 1 dah ada mcd 24 hours.. drive thru lg yoalll....

x perlu dikenalkn lg mereka ini.. kembang pulak mereka nnt.. hihihi.. ni take pic kat tgh2 dataran.. ramai budak2 tgh main kipas yg ada lampu2 tu.. ala, yg leh terbang2 tu la.. klu nak tau apa, dtg dataran nilai, pastu beli sendiri.. hihihi..

okay, atie dah ngantuk gile da ni.. esok ada kls kul 9.. atie nak tido dlu.. good night all.. wet  sweet dream.. daaa...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan  hidupku...



Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

inai day

tangan atie ni dah gatal nak menconteng.. semalam tangan pika.. hari ni atie conteng tangan atie ... but simple je coz nk kejar masa.. atie ada kls pagi tadi, tu yg cincai je... hihihi... jom tengok hasil kerja atie.. diingatkan, sblm ni atie dah bnyk kali buat dah.. even utk pengantin pn pernah.. kali ni mmg hasil kerja yg simple...



simple mimple je.. esok dah ada yg tempah da.. hehehe.. esk atie take pic lagi.. nanti korang tgk la.. agak2 ada sape2 nk tempah, boleh je aslkn ada transport anta and amik atie... hihihi.. okay, cukup cerita inai.. daaa...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...



Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

Tuesday, December 14, 2010

my darling pika and my dear amalina asma

disebabkan semalam atie terbangun awal dan x tau apa nak buat, hehehe... apalagi cr la idea nk buat apa.. sungguh malang nasib amal and pika sbb kena keluar dgn atie.. haipp, bukan la.. x de la, atie pn mmg dah rindu ngn dorg and lama jugak x hang out dgn dorg.. so semalam kitorang 3 org ye.. 3 org saje, pergi alamanda tgk wayang... tgk cerita Rapunzel The Tangled Tale.. best sgt2.. dlm wayang tu x habis2 gelak je.. sape2 teringin, pergi la tgk.. x rugi korang beli tiket tu..


rapunzel tu comel sgt2.. xpecially mata dia... warna hijau.. tomei !!! hehehe.. pastu kuda tu, maximus nama dia.. asyik nak gaduh je ngn eugene tu... hehehehe...

ni kawan rapunzel.. dia la yg teman rapunzel masa dia terkurung kat menara tu.. dr kecik sampai umur rapunzel 18 tahun, dia x pernah turun dr menara tu... kesian kan.. nasik baik ada sesumpah a.k.a katak ni temankn dia..

now, enjoy picca kitorang at alamanda okay.. diberitahu, sesiapa yg rasa2 x nak tgk, sila click butang angkah diatas tu yer.. and agak2 nak tengok tu, korang jgn muntah hijau pak ej tgk picca cute kami semua ni.. hehehehe

masa ni tgh nak cr seluar pika.. sempat lg tu menempek kat depan cermin and take pic.. perempuan kan.. pantang nmpk port yg baik punye utk take pic, mesti nk posing rite ?? hehehe

ada yg x kenal kami lg ke? x pe la, meh sini atie kenalkn.. dr kiri yg cute tu of course atie, tgh amal and kanan tu pika.. ehemm, seluar yg pika pakai tu belum dibayar lg ek.. hihihi...


koleksi pic di toilet alamanda yg bersih lg harum yer.. huhuhu.. mmg bersih pn toilet kat alamanda ni.. baguih la, x de la jijik atie nk guna.. huhuhu.. dah ada yg muntah hijau ke??

you all, kecomelan kami terserlah rite.. huhuhu.. dgn cermin mata yg besar gaban tu, menampakkn pipi atie yg chubby tu.. hihihi.. 

masing2 menggayakan beg at carefour.. huhuhu... x sedar tu ramai tgh tengok tu.. xcited lebih la katakn.. kata hang out dgn gurlz, so perangai pn msti la xcited terlampau yer kawan2... (^_^)

jln2 kat carefour tu kan, tiba2 ternampak plak model tilam VONO yg baru.. agak comel jugak la model ni.. untung model tu kn dlm kontrak tilam VONO ganti ziana zain.. korang nk tgk x sape, hehehe.. scroll down please...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

ya, inilah dia model tilam VONO yg terbaru.. empuk sungguh atie tgk tilam tu.. bertuahnye model ni.. spe die ni ek?? hehehe..

okay, I know.. tersyok sendiri plak.. hihihi.. ada atie kisah, blog atie, atie punye suka la.. kalau agak2 x ske tgk and baca, sila click butang pangkan diatas sebelah kanan tu  yer.. huhuhu... atie x marah pn.. k la, I need to breakfast now.. perut ni dah berlagu negaraku dah ni.. daa..

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...









Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku