Thursday, December 2, 2010

Muhasabah Cinta

lagu ni atie jumpa kat blog Irine Nadia Marcello  .. mungkin ada yg still x kenal sis Irine ni.. sis ni suka sgt lagu2 dr Indonesia.. atie pn suka.. bila bukakk je blog dia, mesti dgr lagu2 dr Indon yg atie x pernah dgr.. apa lagi, atie teliti lagu tu then try cari.. maka dapat la lagu muhasabah cinta ni.. serius lagu ni syahdu sgt bila dgr.. korang dgr la.. atie sertakan lirik skali... 



Wahai... Pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dariMu
Kupasrahkan semua padaMu

Tuhan... Baru ku sadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini kuharapkan cintaMu

Reff. :
Kata-kata cinta terucap indah
Mengalir berzikir di kidung doaku
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya ilahi....
Muhasabah cintaku...

Tuhan... Kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku denganMu

Back to Reff.

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

2 comments:

Tok Esah said...

tok suka lagu ni!!! best giler..

bLog atiE said...

mmg patut pn ske lagu ni...
bast sgt2 kan..
syahdu je dgr