Monday, December 6, 2010

salam maal hijrah

bila dengar je pasal hijrah2 ni, atie teringat cerita pasal penghijrahan nabi dari kota mekah ke madinah.. pada tahun bape atie x igt tp kalau korang nak tau, sila google search okay.. huhu.. 
* nmpk sgt atie malas nak search sendiri... so kat sini atie nak ucapkan salam maal hijrah kepada semua umat islam yg bc blog atie ni.. semoga masa hadapan korang akan lebih bermakna..


hurm, now atie rasa risau plak kat skandal atie ni.. dunno why.. maybe coz atie bnyk pikir sgt kot.. ryan, I hope that u okay there.. jaga kesihatan slalu.. jgn bnyk kerja sgt, rehat2 sikit.. dah ada org call2 aku tanye pasal ko.. jgn ko sakit sudah la.. haisshh, risau plak aku kat ko ni..


hurm, esok my mom balik.. yeay, adik akn bersorak kegembiraan bila mama blk nnt.. hihihi.. tp angah plak nk blk hostel esk.. adeih, tp x pe, jnji plan utk hr khamis ni jd.. huhuhu.. we are going to watch NARNIA... first day gituw.. hope ada la tiket.. kena pergi awal ni utk elak tiket habis...


tak sabar nk tgu hari khamis ni.. hihihi.. nak ajak sape lg ek ?? hurm, jom2 sape nak ikut tp tiket bayar sendiri.. hihihi.. agk2 first day boleh x booking tiket ek ?? nnt la try tengok dlu.. susah2 beli online terus itupn kalau abah bg guna kredit card abah la.. 


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

3 comments:

Afiq Bukhari said...

salam maal hijrah..semoga tahun baru ini lebih baik dari yang lepas :)

bLog atiE said...

hope so...
semoga hari2 akan dtg lebih gembira dr hari yg sebelumnya..

PendekarPetai said...

salam maal hijarah atie!! smile always....