Thursday, February 2, 2012

aku tahu ...

atie tau, blog atie ni bukannya terkenal sgt sampai semua org bile balik dr kelas or kerja, terkejar2 on laptop sbb nak tgk entri terbaru kt blog ni.. i know that.. atie bukan nak kejar glamour or what.. just kadang2 tu pelik dgn org yg just kejar glamour.. follower kalau boleh nak beriban...

serius atie tak kisah kalau korang mula2 follow atie then unfollow balik.. realy don't care but nak tahu kenapa.. what are your reason doing that?? sebab benci or meluat tgk blog ni ke??

kita x boleh nak puaskan hati semua orang.. setiap orang ada kekurangannya.. mungkin sebab kekurangan tu, one of my follower unfollow atie.. i just want to know why.. that all...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

2 comments:

Ieqa Halim said...

Dia tak sengaja kot kak . Mungkin laa , or dia saje nak cari pasal .Huhu . Ape pun sabar okay . . :')

tieykah said...

sape yang buat mcm tu?nak kena ni