Saturday, August 23, 2014

Once again.. I'm Back..


Rindu atie x?? lamanya x berblogging.. rsenye dah sebulan kot.. haihhh, sebenarnye rasa nak berblogging tu ada tp kan bila dah duduk depan lappy, rasa malas pun ada...

Nak hapdet pasal raya lagi laa malas.. tunggu atie rajin ye... hihi

Amacam raya korang?? 

Best x??

Duit raya still dapat lagi x??

Baju raya berapa pasang??

Buat open house x??

Nak tengok gambar raya !!!


Raya nak dekat habis pun br nk cerita pasal raya.. ampunn...



Lagipun sekarang semua tengah berkabung pasal  MH17, so mood pun jadi murung.. atie x boleh tengok iklan pasal penumpang MH17 kt tv, nnt rse sebak... kalau dgr skali lagu sedih die terus mengalir airmata ni.. tssskkk... 

Mari kita sama2 sedekahkan al-fatihah dan berdoa untuk mereka.. hanya itu yang mampu kita lakukan...  amin....

 
Belanja Gambaq ghaya satu naaa... bye bye.. till next time...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

2 comments:

Lee Wa Wan said...

raya ni best je... hahaha.... ohhh lama ilang ingat de pape rupanya malas je... isk2 beruang panda betul kak atie ni... hahahahaha XP

Nadratul Syazwana said...

Kak Atie kak Atie datang hilang datang hilang :> Hahha