Wednesday, August 17, 2011

alhamdulillah.. semua dah kembali tenang ..

assalamualaikum...

apa yg berlaku hari buatkan atie berfikir panjang.. panjangggggggggg okay, bukan pendek... hehe.. ada perkara yg buatkan atie lega hari ni dan ada jugak perkara yg buatkan atie kusut.. alhamdulillah, kalau dulu atie dengan seorg hamba Allah bergaduh dan bermusuhan, tapi hari ni semuanya dah terlerai.. semua cerita belit2, tunggang langgang atie dah tau.. atie dah nampak dan org tu mmg dah x blh elak.. atie dengan hamba Allah ni dah baik and agak seronok berkawan dgn dia walaupun br 1 hari ni kami berborak and cerita itu ini.. hamba Allah ni bernama nabilah imran.. hope betul atie eja nama tu... ye laa, nnt kena mrh plak eja nama salah.. minta sorry awal2 ye cik bie.. hehe..

now atie kat rumah.. home sweet home.. org ckp kalau kita ada masalah lebih baik kita dekat dgn keluarga sebab nnt x de lah kita nak buat kerja bodoh.. atie sokong spe yg ckp tu and sebab tu la atie lari balik rumah.. lg pun ada kerja yg perlu atie selesaikan.. dah tu untung plak esk abah ajak pergi berbuka kat cheras dgn semua kawan2 abah and also ahli korporat.. wahhh, glamour habis la esk kan.. hehe... lusa pulak atie ada date dgn skandal atie.. ehh tak tak.. BFF actually.. after that nak bantai main bowling dgn die.. hehe.. ryan, lusa ko blanja aku ek.. hehehe.. merasa la aku duit gaji kau.. hahaha..

about problem atie, x payah la cite kt sini.. hehehe.. tp just nk bgtau korang yg atie ada problem.. klu atie x blogwalking tu, paham2 lah yg atie sedang dlm dilema.. heeeee, boleh terima x alasan tu? okbai...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

tomatokering :) said...

wahhh puasa2 pon larat berbowlingkan diri ek atie .. hehe

ehh tomato dah review taw pasal novel tu :)