Saturday, July 5, 2014

5 Julai 2014 Genap umurku 23 tahun


Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana atie masih berpeluang untuk bernafas hingga ke hari ni... 

Atie sendiri x ingat sebenarnya hari ni hari lahir atie.. kalau atie ingat pun rasa macam serba salah nak sambut sebab hari ni atie dapat tau one of my neighbour pergi menghadap ilahi.. En.malik or org panggil arwah malik besi meninggal dunia pukul 6.30 pagi tadi... 

Dulu masa family atie masih duduk dalam kem TUDM, family en.malik ni mengasuh adik bongsu atie.. so kitorang agak rapat la dulu.. lepas tu atie pundapat tau biduanita kita Dato' Syarifah Aini pun pergi mengadap ilahi.. 

Marilah kita sama2 sedekahkan Al-fatihah kepada mereka yg tidak lagi berada dikalangan kita dan semoga roh mereka dicucuri rahmat...

Hari ni memang atie terlupa langsung pasal hari lahir atie padahal semalam dpt mesej dr maxis dapat call percuma.. hehe.. pastu ada la some of my friend and cikgu sekolah dulu wish birthday but still lupa sebab pagi2 dah dapat berita yg menyedihkan... 

Lepas tu balik dr ziarah terus buat kerja.. x igt pape dah selain nak siapkan kerja.. tau2 je, berbuka mama and abah beli kfc sebab tengah hari td mama ada bg pilihan nak makan KFC ke, MCD ke, PIZZA HUT ke or DOMINOS..

Our iftar menu
Atie pun main cakap je la KFC sebab dah lama rasanya x makan KFC.. atie x terpikir la apa2 kan sebab last year pun family atie x ingat birthday atie.. hahaha.. nampak x rasa sedih dr tahun lepas tu ada lg sbb family x igt birthday, ungkitnye sampai tahun ni.. hahahaha

Atie actually x kisah kalau kawan ke pakwe ke x igt birthday atie tp kalau familyx igt, rasa nak nangis 7 hari 7 malam rasanya... hahahha.. yg tahun lepas pun dh lepas sehari dr birthday atie, br atie bgtau mama semua org lupa birthday atie.. pssstt, bgtau pun sambil nangis... hahahahaaa.. I mmg cengeng orgnye kalau masuk bab family... ngeeee...

Papepun Happy Bornday To Me.. And I hope that I will success in everything I do and find someone who can accept me no matter what..




Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

12 comments:

syafika atilia said...

happy belated birthday kak atie :)

Ain Nafisha said...

Samalah kalau family lupa birthdate rasa macam diri ni tak wujud dekat family ni, hehe.
Happy birthday and ceria selalu hehe :D

atie zakaria said...

-Syafika Atilia
thanks dear... :D

atie zakaria said...

- Ain Nafisha
kan.. sedih kalau family lupe our birthday..

thank you fisha.. :)

Lee Wa Wan said...

wahhhh... happy birthday kak... ramai betul celeb bh bulan puasa... untung gila... hahahahha.... semoga panjangumur murah rezeki :D

atie zakaria said...

thank you...
amin...

Farrah MF said...

Happy birthday, dear! May all the stars keep shining on you.

Nadratul Syazwana said...

Kak Atie! Happy belated Birthday kakakku sayang! May Allah bless you always :)

atie zakaria said...

- Farrah MF
thank you.. hope soo... ;)

atie zakaria said...

- Nadratul Syazwana
thanks my dearie... ;)

eyqa yushaiza said...

happy belated birthday kak. yus lambat 2 hari haha. pray you the best ;)

atie zakaria said...

- Eyqa Yushaiza
thanks yus.. dah sudi wish pun akk dah happy sgt :D