Friday, January 28, 2011

ohhhhh

hehehe.. patut la x de komen2 dr die, rupanya die bls kat blog die.. huhuhu.. sorry babe, blog kamu x dpt nk bkk.. lmbt loading.. nnt atie tgk.. dr tajuk yg diberi, mcm best je.. huhuhu.. nnt ek... (^_^)...


tp kn, perlu ke tengok ?? hurm ..... kena mntx pendapat org lain nih... yan, perlu ke aq bukk blog die?? lina, should I?? rasanye atie dah tau da jwpn dorg... mcm mne ek?? die yg tgk blog atie, tp atie x tgk blog die.. ohh, ok.. dlu ada la but skrg dah x... hihihi... last atie tgk blog die pn yg psl status at FB kot... lama dah... rupanya atie ada stalker.. hik hik... nnt2 la tgk.. itupn klu rajin nk tgk.. sorry dear.. td dah usaha nk tgk tp lmbt loading.. paham2 la tenet kolej ni kn... tu yg buatkn ate mls nk bkk blog kamu.. huhuhu...


apa ek, ada org tanye... " apa la yg ko bebel kt blog tu smpi pnjg berjela?? ada je idea ko " sebenarnye kn, atie main tulis je.. apa yg tgn ni nk tulis, atie taip je.. utk senangkn korg yg mls nk bc cerita atie yg pnjg2 tu, nnt setiap perenggan yg atie tulis, atie akan taip keyword diatasnye okay.. senang la korg nk tau nnt.... k la, nak tidur.. daa...


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku....
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

magenta said...

jgn dilayan stalker dear..
lma2 diorg diam la...
hehe...
pika dah pnh kna..
relax je k..