Sunday, January 23, 2011

replied again

fyi, atie x buang pn.. simpan lg brg tu.. ada niat nk bg blk, just terlupa je... nnt la atie bg.. hurm, bout flashback tu kn, btol ke cerita die mcm tu.. okay la, apa yg die bgtau kt kamu lain... apa yg die bgtau kt atie lain...  klu la kite dua ni bukk cite, dah berbelit dah agknye.. and since when atie curang dgn die.. x salah atie, sebaliknye... bout korg sembang2 siap kutuk lg, mcm la atie x pernah buat dgn die...  atie x salhkn kamu 100% pn... mcm yg kamu ckp, tepuk sebelah tgn x kn berbunyi...  kamu belum tau lg apa yg die dah janji dgn atie seminggu lepas.. rasanya masa tu kamu dah berbaik..  mcm yg atie ckp la, dpn kamu die ckp lain and depan atie die ckp lain....  okay, kamu ckp kamu dah cuba utk baik.. boleh je berbaik but lepas tu kamu akn jd blk mcm dulu even benda tu benda kecik je..  dah tau sgt dah... amar sndri sokong kite buat mcm tu.. bukn sengaja x nk approve kamu as friend kt FB, but atie x leh terima cara kamu...


sbb org lain dh tau perangai kamu mcm mne la, org dah mls nk layan... kamu tau ke ada org yg lama dah simpan rasa x puas hati kt kamu...  I KNOW ... and atie sndri pn dah lali la dgn peranagi kamu.. sbb tu buat x tau je klu kamu jd lg mcm tu.. huhuhu.... nk kata atie ni hipo.. atie hipo klu bab nk sembunyikn masalah je.. bab lain NO.... it's true rite yg kamu mmg x leh tgk atie happy dgn die... kamu ckp kt org lain mcm ni, tp buat mcm lain... huh.... kamu igt die x de jumpa atie and nak dgn atie blk.. siap ckp x boleh hidup tanpa atie lg... skrg ni, nk gaduh2 pn x de guna.. sbb semua ni dah mcm berputar tau... kejap mcm tu, kejap mcm ni...  ni nk copy ayat kamu [ wat u giv is wat u gve back ]... atie pulak nk ckp renung2kn dan selamat beramal... hei gurl, nk tau x? atie dgr semua perbualan kamu with my housemate.. atie igt kamu ckp yg kamu saja tambah cerita sbb kamu nk atie jatuh.. that why atie ckp kamu ni busuk hati.. enough la dgn dendam kamu... that all.. bye....


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku....
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

UYC Group said...

ini msti mslh cinta ea ehhehe....
apa yg umar leh ckp kt sini,bnyakkan bersabar,jgn fk sgt,bnyk cara nk lupakan mslh ni,tp jgn pilih care yg salah hehehe,contoh bzkn diri dgn kje2 rutin harian,dgr lagu,ubat paling mujarap jmp kwn2 dan senyum2 selalu gelak2 hppy2..

secara manual leh hilang rase stress 2,umar bkn pakar sgt bab2 nk bg nasihat ni hehe 2x5 je sbnrye,

mcm yg mat saleh ckp 'what goes around, comes around' so ati kne kuatkan mentality,tgk la dugaan umar hadapi skg ni,klu umar ni lemah da lame tup blog hehehee..chill kehhh..