Thursday, July 19, 2012

i miss BEACH and SEA..


isk isk, teringinnya nak pegi pantai tengok laut, main pasir, main kejar2 dengan ombak.. wuuuu, rindunya.. nak pergi kelanang hari tu tak jadi.. huwaaa, nak pergi jugak.. dah ada orang ajak pegi pun.. heee, memang bertuah betul atie ni.. hihi..

memandangkan minggu ni kita dah nak mula menyambut bulan ramadhan, atie harap korang dah habis ganti puasa yee.. jangan x habis lagi.. and also selamat menyambut ramadhan.. cakap awal sikit sbb takut x sempat nak cakap..

itu bukan yang utama sekarang ni, yang utama adalah PANTAI... weeee.... okbai...

entri pendek sbb malas..
nak bagitau yang atie rindu pantai je pon.. 
hehehehhe....

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

12 comments:

NiSa ZuL said...

jom gi pantai... puasa ni saya nak spend time kt pantai.. harap2 mak abah benar kan.

Atie Zakaria said...

@NiSa ZuL jom.. i realy miss pantai sgt2.. x nk buat apa pn.. just nk duduk tenangkn diri..

NiSa ZuL said...

ala... tp saya cuti sem and awak tak cuti sem :(

Atie Zakaria said...

@NiSa ZuL amik mse time awk free ptg, sy pn free ptg.. kite pg ptg, trus berbuka kt luar then terawih skali... itupun klu awk ok..

NiSa ZuL said...

Awak nak gi pantai mana ni?! Saya tau kt melaka je awak. And puasa (cuti sem) kali ni, saya gilir2 Melaka & KL

NiSa ZuL said...

Awak ckp pasal pantai mana ni?! Saya tau yg Melaka je. And cuti sem ni saya gilir2 KL & Melaka.

Atie Zakaria said...

@NiSa ZuL melaka ke??
sy igtkn dekt sikit.. PD ke..

NiSa ZuL said...

Ye ke?! PD?! Hmm.. Tu kne mintak byk kebenaran tu.. Tp mungkin boleh. Saya plan berbuka dgn kwn2 time saya tak boleh puasa. Hahah..

Atie Zakaria said...

@NiSa ZuL x aci.. hahaha.. x pe la, kita plan dlu.. takut nnt yg nk pg kite 2 je..

NiSa ZuL said...

Takpe la, kalau tak boleh takpe. Saya paham. Kalau nak gi 1st week of puasa boleh, rabu saya takde class. Tp bukankah mmg selalu kita berdua je.

Atie Zakaria said...

@NiSa ZuL blh jugk.. tht means next weeks la kan.. ok gak.. klu bukn bulan puasa blh dh berkelah.. hihi.. mmg slalu berdua pn..

NiSa ZuL said...

ha'ah.. next week je la saya ada lagi di campus rasanya. boleh je berkelah.. tp tak makan & minum la. hihi... haah, kite di takdirkan bersama... haha