Wednesday, May 7, 2014

Little Bit Tired


As promise, atie update blog paling minimun sekali seminggu.. kalau ikutkan penat plus penyakit M, memang x ter'update'lah blog yg dah cantik manis ni.. *sape lagi nak puji blog sendiri kalau bukan tuan tanah kedaung ni...

Confirm semua org tau yg sesuatu tu x kan terjadi tanpa usaha.. so x payah la atie nak cakap bnyk.. heee, sebenarnye penat and nak cepat2 taip.. hmmm..

Hujung bulan ni my mom ada buat GARAGE SALE, PERKHEMAHAN, & SUKAN sekaligus.. so atie and mama ada jugak bukak gerai.. sebab tu la atie busy sesangat.. lagi2 pulak dh stop kerja sbb owner nak amik balik kedai.. wuuu, x habis bljr lg and x puas keje lg dah kena benti.. tssskkk...

X pe la, mungkin ada rezeki kt tempat lain.. mungkin jugak Allah nak bagi rezeki kat tempat lain.. soo skrg atie busy with garage sale.. atie start balik jahit craft untuk jual kt sana nnt.. and skrg tgh dok fikir idea untuk buat banner for garage sale..

Ada sape2 x yg ada idea nak design banner mcm mne?? 

BUNTU....

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

5 comments:

Lee Wa Wan said...

wooahhh bz lha akak ye...hahaha...alaaa... wan kalau2 idea dan kretiviti ni memang tak berapa...hahaha

atie zakaria said...

sokay...
akk pn tgh mencari idea lg ni..

Nadratul Syazwana said...

Be strong kak Atie :) Takpe takpe, akak tolong dulu mak akak settle mende mende tu semua dulu eh? :)

Nadratul Syazwana said...

Be strong kak Atie :) Takpe takpe, akak tolong dulu mak akak settle mende mende tu semua dulu eh? :)

atie zakaria said...

tu laa.. ni pn still bz utk this week...