Sunday, December 25, 2011

DAH KATA DAH !!

like before, atie dah ckp dah, nak hapdet ini blog mmg x de masa..  DAH KATA DAH kan.. tu laa, sbb tu atie x janji nak blogwalk korang.. atie nak minta tolong korang ni..

(buat sama2 ek) ---> ok, tarik nafas, tahan 5 saat pastu hembus kuat2.. *dgn harapan segala habuk kat blog ni terbang kat blog lain.. hehehe.. x de lah.. sje buat exercise mulut dgn korang sambil2 tu tolong bersihkn blog yg berhabuk ni jugak.. org kata sambil meyelam minum air la kan.. hik hiik..

alhamdulillah, test hari tu boleh jawab walaupun x bc langsung.. luckly atie ni jenis org suka buat note sendiri with pen yg caler tu kan.. so bila kita buat note secara automatik kita akn terbaca sekali.. bolh la jugak jwb wlupn belum tentu btol.. ehh, at least astie jwb semua tau.. hee..

next week atie ada test lagi.. wahai kawan2 ku yg baik hati, doakan atie dapat jwb dgn tenang dan betul ya.. walaupun test tu cuma berapa peratus je dr final but it still markah kan.. so kena buat betul2..

skrg ni atie tgh bercuti di rumah, x sempat nk study lg sbb setiap hari ada je hal.. mcm smlm pagi2 dah kemas rumah.. ehh, x kisah la tu.. satu2nye anak dara dlm rumah kn so mmg dah keje atie la kn but kitorang buat 1 family sambil gelak2.. pastu basuh kereta.. org lain basuh kereta tapi kitorang basuh org.. haha.. atie basuh angah, angah basuh adik, adik basuh mama, mama basuh abah, abah basuh acik, acik basuh atie.. mmg terbaik la tu kan.. *bazir air kejap..

lps tu kitorang pergi damansara.. mama tiba2 ajak pergi IKEA.. sje tengok2 design.. nnt nak buat rumah senang.. hehe.. dah alang2, ajak semua makan meatball kat sne.. sblm ni atie hanya mampu melihat and dgr je org ckp meatball kt IKEA tu sedap, kenyang, mengiurkan la sampaikan kalau boleh nk meleleh air liur ni.. slurpp, sedut blk.. *errkkk...  akhirnya dapat jugk.. x sempat snap gmbr ye so curik dr pak cik google je lah..

ini kalau x licin pinggan mmg x sah.. acik curi atie punye meatball.. wuuu.. and also DAIM CAKE die sedap.. habis semua.. hehe..

tujuan asal just nak amik balik kereta kt pak cik.. pak cik pinjam sbb kereta die rosak.. dah alang2 jln2 la skali.. sampai rumah pun nk pukul 1, apalagi, terus tido.. sbb tu la x update smlm..

hari ni pulak sibuk siap2 pergi kenduri kahwin.. seronoknye tengok kenduri kahwin.. haihh, bila la atie nak kahwin kan.. errmm, sape nak masuk meminang, sila isi borang ya.. hahaha... *err, kalau ada laa..

demm, nak kahwin awal la cmni.. sila kumpul duit dari sekarang... kepada ibu ngn abah, HAPPY ANNIVERSARY yg ke 24.. semoga bahagia selalu.. oklah, penat dah menaip.. nk rehat jap.. ptg nnt keluar lagi sampai malam.. penat tak habis2.. so atie bgtau awal2, mmg atie x dpt nk blogwalk korang balik.. yg menyinggah tu, tglkn link korang kat shoutbox, nnt atie terjah korang balik okay.. 

yang nk follow tu, atie alu2kan sangat.. tiada paksaan atau pun ugutan.. heee.. okbai...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

6 comments:

peyansanstaro said...

terliur tgok pic tu..
hadoi=___="

ttibe lapor..

Cik Jingga said...

wow... hehehe.. all the best tuk test nnti.. sya xreti nk buat notes sendiri.. yg buat pun sllu xcomplete.. sengal ja..
xpernah mkn kat IKEA..murah ke???

atie zakaria said...

@peyansanstaro kalau tgk pn dah terliur, klu kt depan mata dah terus ngap.. hahahaha.. sedap kot... SERIUS !!

atie zakaria said...

@Cik Jingga thanks.. I will do by best lah..

atie prefer buat notes sndri sbb nnt klu nk bc blk sedap mata memandang.. kadang2 atie pn x complete jugk note but buat sikit pun at least igtlaa jugk sikit tu.. hehehe..

atie pun br first time mkn kt IKEA.. kali kedua pg IKEA.. mkn kt situ pn sbb selama ni bc blog org ckp meatball kt situ sedap.. nk kata murah tu x tau la but affordable.. harga dia sesuai dgn kuantiti and rasanya.. mmg x rugi pun..

Cik Jingga said...

@atie zakariakalau buat pun biasa2 .. xmenarik..sbb tu malas gila nak bca notes.. sya jenis yg suka ada animasi2 gitu..hahaha.. melampau betul..

atie zakaria said...

@Cik Jingga adehh, susah la cmtu smpi kena ada animasi bagai.. hahahha...

kalau atie ada animasi, atie x de bc notes. lagi nak lukis2 adalah.. hehehehe....