Sunday, December 18, 2011

makan angin

burrpp, alhamdulillah.. kenyang makan angin sampai kembung perut ni haa.. heee.. this week atie x dapat nk update blog langsung.. sangat2 x sempat.. student life kan.. sape2 yg student tu, tau la mcm mne rasanye.. hujung minggu pulak pergi family holiday, so mmg x de masa langsung nk update blog.. alasan munasabah kan tu. heee...

this week atie pergi bercuti ngn family.. rancangnya nk pergi over the sea but it turn to over the river.. over the river pun jadilah dari tak pergi mana2 kan.. seronok sgt2 sebab dah lama x pergi bercuti then singgah rumah mak cik lagi.. woo, rindu suasana kampung.. nak buah apa, cakap je.. kat dusun melambak...

Dukong, Durian, Mata Kucing, Jagung, Pulasan, Mangga and so on.. banyak jugak la buah2 nye.. x terlarat nak makan.. tengok sekali lembu2 kitorang.. kitorang kat banting but lembu kat pahang.. jauh kan lembu tu merantau..

now atie sangat2 penat.. fikir nak tidur je ni.. maghrib dah lepas kan sbb x elok klu nk tido masa maghrib ni.. dapat lelap kejap pun jadilaa.. nnt nk study..

ada masa, atie blogwalk okay.. ikut catatan sem, this week ada TEST 1, doakan atie boleh jawab ek.. okbai...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

8 comments:

shiki said...

waaaaaa~!! dusun!! ngeee~!

atie zakaria said...

@shiki yuppp.. sedappp.. best ada dusun kt sne.. hehehehe .. hujan2 pun sanggup redah semata2 nk mkn durian...

syieda ;) said...

uiitt. banyak nye buah. boleh kasi syieda sikit. hee :)
good luck eyh!

nurkaloi said...

balik kampung memang syok !
macam2 buah leyh makan
cume nak or x je kann

atie zakaria said...

@syieda ;) blh2.. nnt atie pos ek.. hehehe.. alhamdulillah blh jwb wlupn x study lgsg.. huhu..

atie zakaria said...

@nurkaloi sbb bnyk la kne mkn semua.. blk pekan dh x de dh buah2 tu.. hehe..

Cik Jingga said...

best gila dapt jalan2 mkn angin.. lma xbalik kampung.. Y_Y

atie zakaria said...

@Cik Jingga mestilah best sbb time ni je lah 1 family dapat rehat sama2.. itupun yg atie pegi bukan kg atie, just rumh mkck.. nk blk kg sndri x kesampaian lg.. isk isk..