Monday, February 7, 2011

18sx trend terkini

entah mcm mana tergerak hati nak buat entri ni.. maybe sebab atie tgh gila2 kot.. huhu..(^_~)... kepada lelaki2 di luar sana, agak2 x nak tengok or bc entri ni, sila click x yg berada diatas sblh kanan page ini ye.. kepada perempuan diluar sana pula, lihat2 lah ya.. rupanya dah maju syarikat yang menjual baju dalam  BRA perempuan ni...

agak2 korg mls nak bwk handphone, boleh la pakai yang ni.. senang.. tak payah pikir apa dah.. berdering je terus angkat.. tak payah nak risau coz telefon ni tiada SILENT MODE...

ada brann ? pelik2 la designnye ni.. white black pulak tuh.. papepun, ia menghiburkan hati.. huhuhu..

hamik kau.. lelaki di luar sana, jgn nak fikir bukan2 ek.. ini hanya desing terbaru okay...

hahahaha.. funny rite.. boleh pulak bawak ikan dalam bra..

STOP !!!! tidak boleh dimakan ya para jejaka sekalian..

memang x de kerja la pendesign bra ni.. agaknye dorg design bra ni waktu tgh lapar kot.. tu yg hasilnye macam ni...


atie tak pasti bra ni made from apa but this bra kepunyaan puteri arab.. harganye capai la jugak 10 MILLION... jgn terkejut...

diamond bra.. agak2 nak buat hantaran pun boleh.. hahaha

solar bra.. agak bateri hp korang habis ke, boleh la cas kat bra korang..

lastly, keyboard bra.. keyboard bra ni x boleh ditekan2 ye para jejaka..

habis dah.. amacam?? pelik2 x design bra ni.. ada ke org yg pakai bra nih?? x de maknanye pakai bra2 macam ni.. hehehe.. atie just nak tunjuk and stiry kat korang je.. mood tgh gila2 kan.. huhu...


Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment: