Tuesday, February 8, 2011

eiiieeeeiii degil !!

degilnya kawan atie sorang ni.. geram dgn dia.. dah pesan dah awal2 suruh beli panadol. nanti malam sakit tapi dia tak beli pun.. then bila malam je sakit segala macam.. macam curah air kat daun keladi tau.. berperibahasa pulak kau... isshh, kalau dia depan mata atie, atie suruh mom dia piat2 telinga dia ..* igt kau berani nak piat sendiri.. huhu...

mr stubborn here.. dush ... dush ...

degil degil degil ... tu je ayat yg boleh atie cakap.. ye lah, tak nak dengar cakap atie kan.. lepas ni dah tak nak dah pesan or cakap pape.. biar je.. baru tau kite ni care kat dia.. eee, atie sayang semua kawan2 atie la.. ( please take note about this ) tak kira boys or girls... semua atie sayang sama rata.. ingat zaman sekolah dulu.. ryan selalu kena marah dengan atie sebab dia asyik lupa makan ubat.. huhuhu.. really miss that memory...


sedih tau bila kawan2 sakit.. kawan2 ni dah macam isi dengan kuku.. bersama sentiasa.. kalau ada masalah, kawanlah yang kita cari.. kalau kita sakit, of course family dulu but kalau yang jauh tu, kawan lah penemannya.. sebab tu la atie sayang semua kawan2 atie.. you are the best my friends....


kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

Daniela said...

betul2..bila famili jauh kawan lah pengubat hati...pengubat segala2nya