Wednesday, February 23, 2011

assalamualaikum

wahh, senang hati atie bila dapat berblogging semula.. dah lama atie x muncul kat blog2 korang kan..
sorry sgt2.. org kata kalau nak menulis ni kena ada mood.. disebabkan atie x de mood, so x de lah entri baru di blog atie ni.. now macam2 atie nak cerita kat korg.. petua pun ada.. petua untuk rambut la.. nnt atie story mory sikit2 ek...


skrg ni atie nk atie nk settlekn dlu tag dari  mama darwish  ... heheheh.. sorry lama dah di tag tp baru skrg dapat jawab.. okay tag ni suruh atie story mory 25 random things about atie... hah, hamik kau... 25 tuh.. apa laa yg atie nk ckp ni.. okay jom kite tgk 25 fact about me... sblm tuh, pesanan penaja :


Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated



  1. perkara yg atie x boleh ubah sampai skrg adlh atie suka pendam masalah sampai memudaratkn diri sndri.. sometimes smpi kena migrain coz pikir masalah yg bnyk tu...
  2. atie ni kalau marah sekejap je.. terutama dgn org yg atie syg la.. sekejap je marah2, lps tu dah boleh gelak2 dah.. huuhuhu, senang x ?
  3. atie sangat2 suka membaca... novel, majalah, komik, surat khabar and apa2 je la.. semua atie layan, asalkan dpt membaca... 
  4. atie suka main volleyball.. igt dulu mama marah atie coz mama ckp main volleyball nnt sakit tgn.. mmg sakit but lama2 dah biasa... kite kena susah2 dlu kn, br la boleh senang...
  5. atie ni mmg cengeng.. tau x cengeng tu apa? kpd yg x tau, cengeng tu kuat ngs.. lantak la org nk ckp apa pn, dah mmg atie sng ngs.. kau hengat aku suka2 je ke nk ngs utk raih simpati.. ohh no.. dah nk ngs, x kn nk tahan2 plak kn.. hadei, leh sakit kepala tau kalau tahan ngs ni...
  6. ohh ye, masa kecik sampai atie darjah 1, habit atie suka hisap jari.. mcm2 mama dgn abah buat nk bg atie buang habit tu.. alhamdulillah, dah NORMAL dah atie.. hehehe..
  7. bulu mata atie sikit sebab kalau mata gatal, atie suka garu2 then cabut bulu mata.. that why bulu mata atie sikit.. huhu.. ada spe2 nk derma bulu mata kt atie??
  8. haiiihhh,, baru nk masuk 8 nih .. ( ehh boleh ke jwb mcm ni.. heheh )
  9. now atie amat2 addict to shawl.. agak2 dah brapa helai ek shawl atie.. heh..
  10. atie single mingle, same with amalina asma.. heh, sje je nk letak nme asma sbb smlm kami ber'IM ckp psl single mingle ni.. hihi..
  11. atie nak kahwin umur 23-25.. agak2 dapat cr x ek calon suami ?
  12. atie sayang mama, abah, adik2, kawan2 dan semua lah...
  13. atie sayang diri atie dan janji x nak buat benda bodoh lg... hihi...
  14. atie sayang die, die juga syg atie.. hah !! spe tu ??
  15. atie ada teddy bear kesayangan.. nme die baby and yoyot junior.. sorry mashimaro, anda dipinggirkn.. huhu...
  16. atie ada banyak handbag tp atie nk beli handbag lg.. spe2 tau kat mne atie nk beli handbag cantik tp murah.. (^_^)
  17. atie suka bunga lili putih.. tp x pernah dapat dr sesiapa.. bunga ros pernah la.. hihihi...
  18. boleh x atie nak suka kat semua org ?? ni jwb soalan tag ke ?
  19. dah x tau dah nak cakap apa....
  20. ...............................    T_T    ..................................
  21. nama penuh atie NURUL IZZATI BINTI MUHAMAD ZAKARIA
  22. lahir pada 5 Julai 1991.. maknanya now i'm 20 ...
  23. ya, atie org kampung je.. atie lahir di kg. mahang kedah...
  24. anak sulung dan seorang je perempuan..
  25. yeay, dah habis.. hihihihi.. jangan marah...
atie nak tag soalan maut ni kat : Nisa Zul, Darla, zieRa, tHis giRl, mAma DarWish...yang lain tuh, agak2 spe nk jwb tag ni, jawab lah.. x larat nk tag bnyk...

kamar tulisku, coretan diriku, rentetan hidupku...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

2 comments:

NiSa ZuL said...

okay. i will answer all of this, but not today :p . insyAllah a.s.a.p

NiSa ZuL said...

okay, saya lah buat dah 25 ni. check it out :D