Tuesday, June 17, 2014

Rasa Gatai Tangan Ni

Padahal x tau nak story pasal apa tp tu la tangan ni tiba2 gatai.. tunggu2 jugak kot2 ada orang nak bagi duit tp tunggu punya tunggu punya tunggu ( brape bnyk tunggu daa ) x dapat2.. 

So andaikan sendiri gatai tgn sbb nak menaip kot.. tu yg dok menaip tanpa ada plot yg sesuai.. ahaha..

Today I've learn new thing.. x payah kot rasanya mention apa new thing tu, korang bukannya nak tau pun ye dak..I'm not some kind of diva yg semua orang nak tau kau tengah buat apa.. ( ehh, terasa pehal budak ni )

I memang pemalu orangnye.. hehehe.. It's the truth.. atie memang pemalu tp pada mulanya je laa.. dah kenal memang keluaq dah semua cerita and gelak x hengat dunia.. Sape nak kenai ngan atie, meh la..

Kawan biar beribu kann..

Atie x makan orang, atie makan nasi and macam2 lg.. hehe..


I can be a little funny but don't make me angry.. kelakar2 pun kalau dah mengamuk, rasa nak makan orang pun ada tau.. 

I can be cool person.. kalau nak rely on me, nak pinjam bahu untuk time korang sedih, nak suruh pg marah bf or gf korang yg buat korang sedih, nak anggap as sister or brother pun boleh *ehh, nak minta tolong pun boleh.. As long as x melampaui batas and x pijak kepala atie.. easy rite??

Dah habis bebel dah kot.. daaa..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

6 comments:

Junkyo No Hikari said...

benda apa yg sis baru belajar? :D

hehe XD

comel gambow sis Atie yg tibe2 kepala jadi besar tuh :D

Lee Wa Wan said...

kak niesa memang cool sangat :P #mohon kembang2 hidung... hahahaha >_<

Ana Lee said...

hai hai kak atie :D

atie zakaria said...

- Junkyo No Hikari
nnt kalau akk ckp mesti korang gelak.. hehe.. tu yg akk x ckp tu.. ;)

atie zakaria said...

- Wan
wan excited sgt kot tgk gmbau akak kepala besar smpi tersalah taip nama akk.. hahaha

atie zakaria said...

- Ana Lee
haii ana.. :D