Saturday, June 28, 2014

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan !!


Alhamdulillah, dapat jugak atie online.. rasanya nak dekat 2 minggu x dapat online..  bukan sengaja x nk online tp, ....... haihhh  (-,-')

Streamix kt rumah ada problem then abah call center and buat report dh banyak kali.. sabar memang sabar tp kalau dh sampai mengganggu kerja abah, apalagi abah pn perli la org center tu..

Sekali je abah perli, itupn dah kali ke-6 call, terus dia hantar technician dtg rumah.. haaiiihhh.. itu nasib baik abah perli je, kalau abah mengamuk, maunye abah trus tutup internet kt rumah macam abah buat kt org astro dulu... grrrr..

Nampak x, disebabkan sikap sambil lewa compony, kita sebagai pengguna jadi mangsa.. mungkin sebab dorang tengok kita ni org biasa2 je so dia pun lambat2kan process... cuba kalau rumah PM kita ada problem, secepat mungkin dorg betulkan...

Sikap macam ni la yg buatkan org lain dapat susah... haiihhh..

Till next time coz atie mmg tgh busy.. lg2 esok nak puasa so hr ni kena masak lebih skit utk simpan sahur..

Selamat berpuasa kepada semua umat islam di seluruh dunia.. semoga bulan ramadhan ini memberi barakah kepada anda semua.. amin..

Assalamualaikum...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

4 comments:

Ain Nafisha said...

Yup company ni kadang-kadang ambik ringan je kalau customer mengadu kan, kadang-kadang orang dah mengadu berapa kali pun diorang tak ambik tindakan pun ._.

atie zakaria said...

- ain nafisha
tu laa.. mentang2 kita org biasa, so die buat sambil lewa je... haihhh

Lee Wa Wan said...

apeda ... bila internet kt malaysia nak maju kalau gini... dah la malaysia adalah salah satu daripada negara yang mempunyai line terlembab... sedihhhh :(

atie zakaria said...

- Wan
tu laa.. lembab kan...
nnt wan jadi laa menteri komunikasi, pastu lajukan internet kt negara kita.. :)