Thursday, November 4, 2010

4 nov 2010

urghhh, today was not a good day for me.. it's all because of headache.. hate la bila sakit kepala macam ni.. semua kerja tak jadi.. tengahari td nasib baik larat nak masak kalau tak kebulur la family aku... but masak simple mimple je coz tak larat sangat.. owh, apalah nasib...


sampai ke malam sakit kepala ni.. aku tak makan panadol coz aku ingat lagi cikgu sains aku masa form 3 cakap.. kalau sakit, tahan dulu.. coz baru kita boleh latih badan kita supaya jangan selalu makan ubat sebab ubat boleh melemahkan antibodi badan kita.. disebabkan beberapa tahun kebelakangan ni, aku amat suka amik painkiller, sekarang aku nak latih diri supaya tak selalu makan ubat.. rosakla buah pinggang aku kalau selalu makan ubat..


tahu tak, sebiji panadol, ambil masa 1 bulan untuk buah pinggan cerna * eh betul ke tak aku cakap ni... yang penting jangan selalu asyik nak telan painkiller je tau... aduh, dah la sakit kepala, batuk pulak tibe2.. bila batuk, dia tarik sakit kepala tu lagi.. urghh, peritnya..


I think, I should take painkiller.. tak sanggup dah coz dari pagi tadi tahan sakit.. atleast aku cuba jugak untuk tahan sakit rite.. bagi tepukan untuk aku...


BIG CLAP
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
 APPLAUSE
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

that all for this time.. owh, painkiller, where are you.. i need you rite now...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

♥ kyu said...

painkiller tak elok la...
hehe leh rosak buah pinggang