Friday, November 19, 2010

jealousenye

nisa !!! u make me so jealouse ... pergi shopping tak ajak meh.. nisa dpt beli sweater, jeans and baju.. kite baju je x dapat lg.. jeans da dapat da ritu.. nisa, kite x pernah kuar shopping ngn nisa.. dulu yg mse kuar ramai2 tu kite x de.. x dapat nak join... huwaaa... isk isk isk...

petang ni sa pergi shopping lagi.. insyaallah katanya.. hope nisa dapat la bag BODY GLOVE tu.. huhuhu.. bila atie dapat pergi shopping pn x taw la... nak tengok cite HARRY POTTER lg.. bila dpt pergi pn x taw la..
 adeih...

hurm................. boring ni........

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment:

NiSa ZuL said...

ku mula kan comment ku dgn.
"muaahahahahahahaha......................."
hahaha... jgn la jealous, kebetulan smua itu terjadi. daku ini hanya insan yang tidak ada lesen untuk pergi ke mana2. hahahaha...
chill la bebe. bag dah beli dh la, cume kak long yang pi bli kn, cm on9 buying la, tp in texting buying. hahahaha...
nk gi shopping dgn nisa ke!? boleh je.. tp jgn terkejut tgk nisa shopping kalo nisa start borong semua bende (tapi itu hanya terjadi kalo brg2 lame sudah di hampuskan la..)
jom shopping!