Wednesday, November 24, 2010

mari belajar

okay, atie tau not all of you x tau apa yg atie nk story or ajar lepas ni.. saja nak bagi penerangan.. manalah tau ada yg x tau lagi kan.. boleh la blaja.. lgpn utk masa depan korg jugk.. msti korg penah dgr perkataan OMG, WTH and so on.. korg tau ke apa maknanya ?? disebabkan atie rajin plak hari ni, meh sini atie terangkan satu persatu..



  • OMG- oh my gosh.. oh my god pun boleh.. 
  • OMK-ni adk beradik OMG jugk cuma maksud dia lain sikit.. mksd dia oh mak kau...
  • WTH-what the hell 
  • WTF-nii klu korg x tau jugak, meh atie terangkan what the fuck fish
  • OTW-first time atie dgr bc ayat ni, seminggu atie cr mknenye apa.. dlm mse seminggu tu klu ada org bg msj OTW, atie buat2 paham je.. huhuhu.. skrg atie dah tau dah.. mksdnye on the way
  • BTW-by the way
buat mse ni, mybe tu je kot yg atie igt.. ada sape2 nk tambah ?? silakan.. anda dialu-alukan...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

1 comment: