Thursday, October 28, 2010

tiba-tiba

tiba-tiba aku terajin pulak nak buat entri pagi2 buta ni.. housemate aku, aida, syaza and farah dah masuk tidur.. esok they all ada paper.. that why masuk tidur.. kalau aku, sampai ke pagi la tak tidur coz struggle.. study saat akhir la katakan... heeee.. tak senonoh kan perangai.. suka study nak dekat2 exam.. hurm, nak buat macam mana, aku memang pemalas..


tapi.... kadang2 menjadi juga struggle last2.. not kadang2 la.. always like that.. struggle sampai tak tidur berapa hari then after that, KOJOL la aku.. demam teruk.. hahahahaha.. peneman setia waktu aku study adalah radio or handphone.. itu kalau buat kira algebra tuh.. kalau kena menghafal, aku suka buat note with my warna warni pen.. barulah masuk dalam kepala otak aku yang macam batu ni...


1 je perangai aku ni, bila dah buat note lawa2 bukannya reti simpan.. letak merata2.. nanti bila nak guna balik. menggagau la aku mencari... heheheheeeee... buruk kan perangai... at least aku jadi diri sendiri.. not like others yang kadang2 hipokrit depan orang lain.. okay sometimes aku pun hipokrit tapi aku hipokrit sebab taknak orang lain risau kat aku.. example ek : aku ada masalah tapi depan kawan2 and si dia, aku cuba gembirakan diri just because taknak diorang risau bout aku... hurm, tak jahat kan.. heee, sorry friends....


aku lagi suka simpan masalah sendiri, like pendam la.. ish ish ish.. orang kata kalau pendam2 boleh jadi gila tau.. heee.. biarlah.. agak2 korang rasa aku dah gila, jangan la kawan dengan aku lagi.. 1 information untuk korang.. kalau orang gila bunuh orang, dia takkan kena hukuman sebab dia kan gila... haaa, hati2 korang.. bukan aku nak bunuh orang tau.. aku tak gila lagi.. ada orang tu mybe gila coz ........... hanya aku je yang tau dot dot tu... heeee.. sape terasa tu maaf la ye... heeee...


apa la aku bebel pagi2 buta ni.. kejap exam la, kejap perasaan, then gila, pastu bunuh orang pulak.. tu maknanya aku tengah boring and tiada idea nak tulis entri.. tapi jari jemari aku ni nak juga menaip, so aku ikutkan je lah tarian jari jemari aku di keyboard ni..  dah la aku tak letak fan laptop.. panas dah laptop ni... fan laptop aku dah rosak.. sesiapa yang kesian kat aku ni, hulur2kan lah 1 fan laptop untuk aku.. heeeee, buat muka comel ni.. * macam la aku buat muka comel ni org nak bg fan free2 je kan....


hmmm, bilalah aku dapat beli novel baru ni.. dah lama tak beli novel.. balik rumah last week tak berkesempatan nak minta novel kat mama coz busy.. rumah aku kan buat open house.. so semua orang busy dengan tugas masing... i know that Damya Hana baru keluarkan novel terbaru.. ohh, sape2 yang membaca entri ni, ada tak yang bermurah hati nak bagi aku novel sebagai hadiah birthday..* padahal birthday dah lepas... buat muka comel lagi.. heee... (^_^)


dari sebelum bulan ogos lagi, aku nak sangat beli gelang kai, but tak kesampaian.. haritu nak pergi beli but kedai dah tutup.. sedihnye... aku teringat gelang kaki dolfin aku yang dah hilang masa bercanda mandi-manda di pantai cinta berahi port dickson... sedih sangat2 sebab aku sayang gelang kaki tu.. walaupun beli sendiri bukan pemberian sesiapa, tu first time aku beli gelang kaki coz gelang kaki tu menarik sangat.. dolfin yang tergantung2 tu, comel sangat2... and silver tau.. hurm, sedih ni tapi will happy if ada sape2 nak hadiahkan aku gelang kaki.. heeeee... tercapai hajat aku nak ada gelang kaki...


uihhhh, banyak gak yang aku minta dari korang semua.. sape2 yang sudi nak bagi tu, nyiru tapak tangan, pulau tioman aku tadahkan... heeeee... klah, penat dah aku merapu... nak blogwalking pula... daaa... salam.... nite all.....




Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

3 comments:

SyafiQ Bleszynski said...

ssalu datang jenguk belog k..huhu

bLog atiE said...

insyaalah.. lady akan rajin2 kan diri.. heeeee.. memg rajin pun.. heee.. cne nk jd follower ni.. butang follownye x timbul2..

lady atie said...

sakit kepala...