Wednesday, November 16, 2011

8 a.m - 1 p.m

dengan tak tidur dari semalam, atie dengan gagahnya bangun siap2 untuk pergi Kelas Amali Memandu.. *ok, tau.. dah lama br nak amik lesen.. inilah padahnya bila belajar sekerat, tak reti nak habiskan.. then dah sampai 2 tahun, lesen pun dah mati.. so terpaksa buat balik.. hahaha, membazir betul.. membazir itu amalan syaitonnirrajim..haiiyaaa, penat je siap awal2, perginya lambat jugak...

masuk kelas dengar orang tu pot pet pot pet.. rehat 1 jam.. makan minum, rehat.. masuk kelas balik.. tettt, bOriNg.. korang baca pun bOriNg... another 30 minute then finish.. erkk, macam yak berbaloi je datang.. penceramah cakap pelan, percakapan pun tak jelas.. ingat dapat la jugak masuk telinga kiri keluar telinga kanan, ini suara tu x sempat nak reach telinga pun dah kecundang di permulaan jalan..

balik rumah atie terus mandi.. baru la segar sikit.. tapi mengantuk la pulak.. nak tidur jap.. nanti atie blogwalk.. okbai...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

4 comments:

Izzah Idz said...

warghh!lesen saya pun dh mati..
kna ulang semua balik cmni jugak nnt..
ehmm..iskiskisk :'(

atie zakaria said...

mmg kne buat blk and byr lain pulk.. isk isk..

menangis tak berlagu la..

Cik Jingga said...

mesti bosan..hahaha.. (*xsanggup nk amek lesen)

atie zakaria said...

gila x bosan.. ckp pn x dgr.. atie dgr lagu kt hp je .. sorok2 pki earphone.. huhu..