Tuesday, November 22, 2011

Happy Belated Birthday Angah

ohh sorry angah, hari ni baru dapat celebrate birthday angah.. dari pagi tadi tu rancang... actually nak sambut semalam masa birthday angah but mama dengan abah busy.. hari ni baru dapat celebrate tapi abah pulak takde.. abah pergi thailand, ada kerja.. wuuu, kena tinggal masing-masing.. isk isk..

ingat nak celebrate petang tadi but mama tertidur sebab kepenatan.. atie pun tertidur sebab tunggu mama laa.. nak pulak hujan kan, pergghhh memang sedap la kalau tidur kan.. hehehe.. ingatkan tak jadi plan sebab hujan lebat gilerr.. guruh, kilat semua ada lah plus malam pulak ada makenik datang nak ubatkan Gen-2 kesayanganku.. nasib baik habis ubatkan awal then dapatlah kitorang pergi celebrate..

destinasi haruslah tempat yang jarang pergi kan.. apalagi Pizza Hut la...aiyoo, tak cukup korum.. abah takdok.. nak buat camne, abah bau je lah ya pizza... hahaha.. menu diberi, macam-macam dipilih.. atie biasalah, spaghetti lar.. yang lain terpulang kepada birthday boy.. jom nikmati makanan.. yang lain tengok je, agak2 meleleh air liur tu, hirup balik..slurppp... euuuwwww.. hehehe.. lap la air liur tu.. jangan sampai tumpah kena laptop.. heeee...

first serve, first habis.. lambat woo nak tunggu pizza masak

mine.. tapi last2 adik yang makan.. ngada2 plak dia x nk makan pizza..
spaghetti atie pulak dia kebas.. wuuu T_T

pizza yang paling latest punye.. tak ingat la apa nama..
sape yg in love dgn cheese, korang boleh la mkn ni dgn senang hati..
banyak gila cheese dia.. ^_^

 ayam ni sedappp.. tapi tak ingat la nama dia apa..
serius sedap.. sampai menjilat jari..

dah makan mesti ada desert.. chocolate volcano.. yummy..
erkk, atie tak makan sangat sebab tak suka coklat.. ^_^

selesai dengan makanan, jom tengok birthday boy and orang2 yang dah kekenyangan.. yang macam2 ragam pn ada.. tapi yang terpilih je letak kat blog.. hehe..

birthday boy kena buli tuang air untuk semua orang.. bukan selalu kena buli kan.. hehe..

my lovely mom

acik yang tak semenggah.. ada ke nak tuang susu kat ats tu..

my lil bro yang  nakal and selalu main game je.. ni lah budak yang curik atie punya spaghetti.. huh...

last but not least.. jeng jeng jeng.. drumroll please *ehh kau lebih2 pulak, bukan birthday kau pun sampai nk drumroll bagai ... ahh lantak laaa.. aku punya blog, aku punya suka.. hahaha..
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
muka happy kan dapat pizza.. haha.. atie makan 1 je itupun x habis sebab cheese dia banyak sangat.. 
muak.. i'm not so fall in love with cheese... heee..

done.. habis dah kisah melantak tadi.. amacam, ada yang meleleh air liur ke?? lap ya, nanti habis laptop korang.. haha... till then yaw... okbai..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

7 comments: