Friday, November 18, 2011

AKHIRNYA ATIE TERPAKSA MENGALAH

dah tak sanggup lagi dah menahan, akhirnya atie mengalah jugak.. tak sanggup dan nak tahan denyutan kat kepala ni dari pagi sampai sekrang, atie telan jugak panadol.. *lahh ingatkan mengalah apa.. ayat nak gempak je.. huhu ...at least atie dah berusaha untuk bertahan sampai sekarang rite but it still hurt.. rasa macam kepala ni kena HEADSHOOT je..

atie makan panadol warna putih.. sje letak yg warni pink sbb lebih menarik.. ^_^

now dah lega sikit dah.. kesan panadol tablet ni lambat sikit.. tadi ingat nak minum panadol soluble je tapi dah habis stock plak kat rumah ni.. so tablet pun tablet la.. janji tak sakit dah..

tahukah anda masa yang diambil oleh buah pinggang untuk proses 1 tablet panadol ambil masa berbulan.. atie tak pasti berapa bulan sebab atie dengar pasal ni masa form 3 so ingatan tu dah kureng sikit.. okbai..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

4 comments: