Wednesday, November 23, 2011

boring punya pasal, maka terkeluarlah teka teki sepanjang hidup

tunggu punya tunggu punya tunggu, apsal la takde yang update blog.. tengah semangat ni nak komen2 kat blog kot.. last2 boring je tunggu sebab takde sape pun update.. agaknya semua busy kerja.. ada yang sibuk SPM lagi.. ehh hai IEQA.. good luck paper 2 adhmath  petang ni..

jom jawab teka teki.. siapa dapat jawab atie bagi gula-gula.. menguji minda ni.. nanti jangan ada yang nangis sebab tak dapat jawab ya.. hehe..


  1. dalam banyak2 pokok, pokok apa yang baik hati?
  2. burung apa yang boleh berdiri, boleh baring tapi tak boleh duduk?
  3. badan hijau, mata merah menyala, dia memang jalan selalu mengundur*kenapa ntah, gila agaknya, lepas tu taik dia warna kelabu taik anjing.. apa itu??
  4. dalam banyak2 binatang di laut, yang mana paling tua?
  5. apa beza kereta baru dengan bini baru?
itu je lah teka teki.. nanti bagi banyak2 x dapat jawab pulak, dah nagis.. banjir terus rumah korang.. haha.. hah, apa lagi, jawab jangan tak jawab..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

12 comments:

ωιωʏʏ said...

huaaaa !!! nak nangeslah takdapat jawabbb ~~~

atie zakaria said...

@ωιωʏʏ hahahaha... x nk cuba lg ke??

syahirah said...

aiyooo menguji minda boto la

Miss Hidy said...

adoi...takleh jawab..teman malas nk mikiornye...miker baguthu jela jwapn dia...hahaha

sha my heart said...

1. pokok ati-ati
2. penguin
3. lingkaran ubat nyamuk
4. isteri baru, boleh ada anak, kereta baru tak boleh ada anak. bezanya, memang tak sama. haha~

jemput jawab teka teki saya juga:

ada sape nak tolong jwab teka teki tak

محمد شهريل القنيطري said...

no 3 sng jer..mesti ubat nyamukkn..hehe

atie zakaria said...

@syahirah sbb tu la namanya teka teki.. kn utk menguji minda.. hehe

atie zakaria said...

@Miss Hidy mana blh bgtau.. kena try jawab dlu.. ^_^

atie zakaria said...

@sha my heart no 2 dgn 3 dh betul dah tu sha.. haha..

1 tu salah..

5 tu mmg confirm laa slh sbb klu itu jwpnnya seng sgt laa.. cuba lg..

atie zakaria said...

@محمد شهريل القنيطري no 3 je ke? yg lain??

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

no 2 dgn 3 je dapat . yang lain den dah poneng . sori lmbt usha . Haha :)

atie zakaria said...

@♥ Ieqa Chilleos♥ hehe.. x pe2...

ada sape2 x dpt jwb semua??