Wednesday, November 16, 2011

Takut

huwaaa, takutnya esok.. please, siapa2 ada tak sudi teman atie?? atie kena naik bas sorang2.. isk isk isk, takut.. tak berani.. huwaaa... sila jangan gelak.. inilah hasilnya kalau parents sendiri tak pernah lepaskan anak naik bas sendiri dari kecik sampai sekolah menengah..

tak salahkan parents pun sebab mereka buat macam tu ada sebab.. siapa tak sayang anak woo.. abah cakap " k.yong nak pergi mana2, cakap.. selagi abah boleh hantar, abah akan hantar " see, betapa sayangnya abah kat haku.. hehehehe..

tapiiiiii, atie takut... huwaa, kureng btol kau.. awat tinggal haku sorang2.. dah kena naik bas sorang.. adeiii... siap kau nnt...

sape2 ada tak yang sudi teman atie naik bas ??
Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

6 comments:

peyansanstaro said...

Hahaa..
ge la naik bus sorang2..
GUDluck ye.. tmpohi dgn sbor..
Lalala=))

atie zakaria said...

hahahaha..
kena balik ek...
sabor je laa...
sama2 la GOOG LUCK ye..

Cik Jingga said...

meh adik temankan kakak..hahahah.. adui..bestnya la ada abah mcm tu..saya dlu kena naik bus..sob sob sob.. hbis duit belanja.. waaaaaaaaaaaaaa

atie zakaria said...

mmg best.. tp tu la.. kesannya skrg laa.. nk naik bas sorg2 dah takut... bila la nk bljr berdikari mcm ni.. T_T

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

alaa camne nak tolong neh . Hati hati ye :p

atie zakaria said...

@♥ Ieqa Chilleos♥ hahaha.. berjaya dh.. nasib baik x sesat... huhu..