Saturday, November 19, 2011

contest "my photoshoot"

tengah dok usha2 blogger tiba2 ada pulak yang "terajin" tag atie.. sape lagi kalau bukan peyansanstaro nih... ehh, bukan peyan ada exam ke, sempat lagi kan join contest.. study laarrr.. hehehe, jgn marah..

disebabkan dah ditag maka haruslah berjiwa kental utk join contest ni.. ya saya tak lawa tapi comel je.. pasal gambar ni mmg melambak.. letak je mana yang lawa kan.. hehehe.. menang or kalah adatlah kan.. heee

LINK untuk join contest
gambar yang dipertaruhkan.. jeng jeng jeng.. drummrool please... drumm drumm dom dom dom..  dengan segala hormatnya, mempersembahkan...

lokasi : tasik tersembunyi di NILAI...
done.. siap sudah segala kerja2 tag nih.. hehehehe.. hope dpt lah memikat hati penganjur.. huhuhu.. okbai..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

4 comments:

peyansanstaro said...

Hahaa..
mmg ada exam pon..
rest kejap...
btw Goodluck k.

p/s : cepat je update entry ye..
kelas kau atie !

rumate aku cakap muzik yg ada dekat blog kau ne sedih.. SENTAPHATIMAKNAK!

atie zakaria said...

@peyansanstaro chaiyookkk exammen, nnt...

cepat2 la taip sbb nnt takut jd mcm hrtu, x smpat join segmen dah closed..

SENTAPSORANG2LAH ....

layan laa lagu2 nih...

farisya risya said...

thankz join...:)
gudluck yer..:)

atie zakaria said...

@farisya risya welcome2.. huhuhu.. hope dpt la meng.. x dpt nombor, saguhati pun jadik.. heh..