Wednesday, November 16, 2011

Siapa yang patut disalahkan??

OMG, OMG, OMG... berbulu biji mata atie tengok.. aiyoo, siapa yang patut disalahkan.. diri sendiri, ibu bapa, kawan2 atau persekitaran.. hah kau, tiba2 keluar OMG, salah segala salah, ibu bapa ni apsal pulak kan.. macam ni ceritanya..


atie kan budak malas rajin, pagi2 macam ni kerjanya blogwalk la kan.. apalagi boleh buat kalau dah mata tak nak pejam.. tengah blogwalk ni skali jumpa la 1 blog ni.. dalam hati *wahhh, hensemnya mamat ni* .. tengok cara penulisan pun bermadah sebab susah tau nak jumpa lelaki yang pandai bermadah ni.. so sebab dah tertarik kn, atie bc la entri2 dia..


entri dia macam org baru putus cinta je.. apalagi, ingat boleh la jadi spare part kawan kan, tapi tengak aikk apsal gambar putus cinta tu gambar dengan lelaki jugak.. ingatkan kawan rupanya itula kekasih dia yang dia dah putus tu.. huwaaa, gay ...

sebab tu la atie nak tanye.. salah siapa bila seseorang jadi macam tu?? tak kiralah GAY, LESBIAN ... dlm group lain plak TOMBOI or MAKNYAH a.k.a PONDAN..mungkin ada sesetengah orang boleh terima golongan ni.. even atie dulu pun ada kawan lelaki yang agak lembut perwatakan dia tapi tak semua boleh terima..


ada yang kena caci, kena hina.. dipulaukan.. atie sendiri pun tengok org kot.. agak2 boleh terima golongan ni, boleh la.. kalau tak boleh, maaflah..

nak letak gambar kat entri ni pun rasa macam tak elok pulak sebab nanti terang2 korang akan terkejut tengok golongan ni.. agak2 nak tau dengan lanjut, korang search la sendiri ek.. encik google sedia membantu..

pagi2 dah buat entri panas kan.. maaflah kepala blogger tu.. atie ingat tadi br nak follow ur blog sebab penulisan kamu agak bagus and atie memang suka pn baca org lelaki bermadah but ur *** .. sorry sangat2..

aiyoo, serba salah pulak buat entri ni tapi atie still nak tau semua ni salah siapa?? ada sape2 boleh tolong jawab?? okbai..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

2 comments:

Cik Jingga said...

salah diri sendri sbb xtahan sngt dgn dugaan.. iman dah 'low'.. huhuhuh.. skrg nk cr laki tulen sush kan.sbb ramai gay.. huhuhu..btw mcm ne nk ltk pic yg animasi mcm dlm entri ya??? sila ajar. ^^

atie zakaria said...

so nasihat disini.. kena kuatkan IMAN..

letak pic animasi ek.. x pandai la nk buat tutorial.. jap atie try..