Monday, November 21, 2011

bila tak tahu nak buat apa, maka terjadilah entri membebel ni ..

morning, morning.. nak jugak cakap morning walaupun tahu entri ni akan dipublish nak dekat tengah hari.. ahh peduli hape.. blog atie, ikut sukalah nak buat cmne pun.. wekkk.. heheheeee...
sekarang atie tengah guling2 atas katil sambil fikir apa laa nak bebel ni.. tu la, tak dok idea nak tulis entri, degil jugak nak menaip, sekarang apa nak tulis pun tak tau.. adeii..  i'm thinking now.. idea, idea come to me...


seronoknya dalam hati kan bila dapat idea mencurah2 ke ladang gandum.. hooyeah.. atie nak bagitau that today was my brother birthday.. Happy Birthday angah .. Sweet 18.. adik atie ni orangnya pendiam so kitorang tengah buat2 tak tahu ni pasal birthday dia.. malam nanti baru buat suprise derr.. gempak sikit kn.. tak sabar nak tunggu malam ni..
done berkata2.. takde idea dah sebenarnya.. lagipun perut tengah lapar so otak jammed kejap.. hahaha.. jom cari makan.. hari ni tak masak sebab busy nak balut hadiah.. bukan hadiah my brother.. hari ni ada majlis penyampaian hadiah untuk sekolah my mom, so mestilah banyak hadiah nak dibalut rite..okbai...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

6 comments:

nurkaloi said...

bile lapar
semua benda tak jadi
skrg kaloi tgh lapar
ok jom makan

atie zakaria said...

@nurkaloi jom2.. tgh masak nasi nih.. lapar T_T

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day juga buat adik atie..^^

Ratu Lissa said...

hahah.. nk ikut mkn sekali, boleh ??

atie zakaria said...

@LiLy @ MumMyQiStInA thnks mummy qistina.. adik atie mintx hadiah.. hahaha.. gurau je..

atie zakaria said...

@Ratu Lissa jom2 tp lauk kedai je lah sbb x smpt nk msk.. heee..