Wednesday, November 23, 2011

Contest 'SENYUMAN MENAWAN HATI'

tengah dok belek2 shoutbox, skali ternampak cik adik manis ni jemput atie join her first contest.. dijemput oleh tuan tanah blog sendiri tu maka wajiblah join.. lagipun nak tau jugak senyuman atie ni menawan ke takkan.. haha.. maka dengan ini, marilah kita penuhi segala syarat ya..

nak join contest ni, sila klik SINI 



#Wajib 'follow' blog  arda supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI'
#Letak banner  atas tu di dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar ‘SEYUMAN’ korang . hanya ur picture , family , bf or gf yea .
#Tag 3 orang & wajib inform sama diorang tentang contest ini yea .
#Contest ini automatik terbatal jika kurang 20 orang yang join .
#Hadiah tu tengok pada yang join antara RM or barangan -_-

- follow DONE
- buat entri " tengah buat la ni.. hehe
- letak banner DONE
- gambar senyuman menawanku, DONE ALREADY
- tag 3 orang.. jap tengah fikir.. hurmm.. peyan , ieqa, syahirah ..

habis dah.. harap2 menang.. fuhh kiri kanan depan belakang.. hahahaha... okbai...

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

10 comments:

peyansanstaro said...

GOODluck k...
nnte aku join..
hope menang !
amin=)))

atie zakaria said...

@peyansanstaro insyaallah.. amin.. ^_^

♛I'm Eqa♛ said...

Woahh . Menawan tuu ~
air apa tu akk minum ? hee
Good Luck akk, Mudh2an rezeki kali ni myebelahi akk ^^

atie zakaria said...

@♛I'm Eqa♛ air kosong je eqa.. x mampu nk minum air laih.. hahaha..

mudah2an la ek.. doa2kan akk menang ya.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye.. ^^

atie zakaria said...

@LiLy @ MumMyQiStInA thanks kak lily .. ^_^

syahirah said...

sis ni memang la .. 'neway smoge kite berjaya ^ _ ^

atie zakaria said...

@syahirah mandrem sikit.. bagi menang.. hahahaaa...

syahirah said...

done !! http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2011/11/contest-senyuman-menawan-hati.html

atie zakaria said...

@syahirah bagus2.. sama2 mandrem bg menang.. haha