Monday, November 21, 2011

cukup ke RM3000 ??

zaman kita ni saja macam2 dah barang naik.. ada sampai tak mampu nak beli kereta pun.. okay, kita buat plan ek.. gaji tetap RM3000.. kita tengok cukup or tak?? agak2 korang lah, cukup tak?? dah tengok ni nanti jangan terkejut and yg br nak start life tu jangan gelabah.. chill je hokehh..

renung2kan dah buatlah perancangan korang untuk masa hadapan.. ehh, kat atas tu belum tambah hutang MARA or PTPTN yang bertimbun tu ya.. erkk, memang mati laa.. adeii.. okbaii..

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

4 comments:

peyansanstaro said...

Amboi cik kak oii..

siap kira-kira lagi..
terbaik !

kelas you all =))

atie zakaria said...

@peyansanstaro ternampak then terus post.. mana x kira2, 3000 pn belum tentu cukup lg..

haihh, mse depan nnt mcm mne laa...

Miss Hidy said...

rm3000 mmg x ckup zmn skrang ni...yg single pun blum tentu ckup kalau tolak bagi fmily and dri sndiri..hidy kalau nk kahwin memang kena pk 100x..tkut nti dok gaduh pasal x ckup duit je nti...=P...

atie zakaria said...

@Miss Hidy mmg kena fikir 100x pun.. itu br anak 2.. blom lg klu tmbh ank..

haih, kalau macam ni kena cari calon suami anak dato' or raja la cm ni.. huhu..