Friday, November 18, 2011

Want to know you (^_~)

atie sangat2 excited coz in this week atie dah kenal ramai sangat orang.. some of them even hanya bertegur sape melalui shoutbox but atie still excited untuk kenal mereka lebih jauh.. expecially adik2 atie yang comel2 ni.. and disebabkan atie curious sangat nak tau pasal adik2 comel lote ni so it end up sebagai soalan2 yang perlu mereka2 ni jawab..

siap sedia ya adik2 ku comel untuk jawab segala pertanyaan sis.. feel free for answer it.. tak paksa but kalau boleh sis nak tau and kenal lebih dengan dengan korang..


  1. tak lain x bukan mestilah nak tau nama penuh
  2. umur and to be spesific leave ur birth date sekali ya
  3. if still school, you all sekolah kat mana??
  4. asal dari mana and now tinggal kat mana??
  5. adik2 comel akk ni orangnya macam mana? manja, pendiam, happy go lucky or else.. senaraikan banyak2 pun takpe sebab sis nak get to know each other of you..
  6. ur hobby of course.. not hubby.. huhu..ada yang kongsi hobby dengan sis ke?? I love reading expecially novels..
  7. apa pandangan korang my dear adik2 about sis??
  8. ni bagi tak sis nak kenal2 dengan adik2 ni?? sis serius nak kenal you all dengan lebih dekat lg.. mybe sebab sis takde adik perempuan, that why nak sangat kenal adik2 ni..
( make it as entri ya and nnt tinggalkn link kat komen )

itu je kot soalan2 yang nak ditanya.. if ada lagi I will personally ask you all... soalan2 ni atie tag kepada my dearest adik2 yang comel ni.. 
jawab tag ya adik2 ku.. huhu.. 

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

9 comments:

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2011/11/ops-kena-tag-lah.html

siap dah sis . :D

wiwyy said...

thnx sys , , here ----> http://capital-z.blogspot.com/2011/11/heyy-anda-di-tag.html

atie zakaria said...

@♥ Ieqa Chilleos♥ thnks..

atie zakaria said...

@wiwyy thanks to you too..

tieykah said...

http://tieykahituaku.blogspot.com/2011/11/dah-lama-tak-join-tag-mengetag.html

done!

atie zakaria said...

@tieykah thanks tiekah.. atie dah letak semua dlm blog list.. btw, sorry again sbb slh sangka.. ^_^

syahirah said...

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2011/11/kan-dah-kena-tag-padan-muka.html

sorry sis lambat ..busy sikit ..cehh busy la sngt

syahirah said...

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2011/11/kan-dah-kena-tag-padan-muka.html

atie zakaria said...

@syahirah x pe.. asalkan sudi jwb soalan... ^_^