Tuesday, November 29, 2011

Atie Pelik

no lahh.. bukan saja2 nak buat pelik... atie kena tag dengan Miss Hidy ni .. errkk, kena tag so haruslah jawab tag.. okay, fuhh kanan kiri bagi semangat nak buat segmen nih.. haiyarkkk.. !!!



kalau nak cerita pasal pelik ni kan, kena pikir lama sikit sebab atie bukannya tau sampai 10 perkara pelik pasal atie ni.. err, cuba je lah.. kalau tak cukup 10 tu maknanye atie ni takdelah pelik banyak sangat.. hehe..
  1. atie tak boleh nampak semut.. tak kira la banyak or sikit.. kalau 1 tu x de lah.. kalau nampak je mesti akan gatal-gatal 1 badan.. err, korang rasa pelik x tu?? 
  2. using a pencil, ruler, pen, pensil tekan yg jenama shaker tu or what everlah, korang boleh buat kulit atie nampak macam kena dera.. sila percaya.. kalau tak percaya try korang tulis kat tangan atie using that thing.. tulis macam biasa je, nanti apa yang korang tulis tu akan timbul kat kulis atie.. nak kata dera tak tapi it's kind of lebam kot.. tapi tak sakit pun.. kawan2 yang dah tau pasal ni pun suka main2 dengan kulit atie.. kadang2 tu saja je dorang tepek nama sendiri kat tangan atie.. huh, tau la kulit atie ni serba guna.. haha.. err, yang ni memang agak pelik sbb kalau ada yang tau dorang macam shock.. hehe.. nak contoh, jap ek, end of segmen ni atie tepek gambar..
  3. err, atie tak suka makan petai tapi suka makan kulit petai bila dimasak sambal.. pelik x tu?? hentam sajalahh..
  4. atie suka kalau nak keluar tu kan, dah pakai baju ni, pastu rasa macam tak lawa je tukar balik.. haha.. selagi boleh tukar mmg nak tukar.. buang masa banyak kat situ.. tapi skrg dah jarang dah buat mcm tu.. hehe..
  5. atie ni senang rasa nak muntah.. tak kira la bila2.. tapi selalunya waktu pagi laa..
  6. atie tak boleh amik breakfast, kalau amik breakfast confirm sakit perut..
  7. err, tak tau dah apa yang pelik..
  8. kalau tak isi semua boleh tak??
  9. ????????
  10. habis dah.. hehehehe..
ni laa yang atie cakap tadi.. atie tulis guna pensil je kot... timbulkan perkataan tu.. 

atie tag peyan, syahirah, zawiz and ieqa..

okbai

Kamar Tulisku, Coretan Diriku, Rentetan Hidupku

4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

kulit snsetif ke? anyway sgt PELIK !!
tengs sudi join.. bolat dh listkan atie..jom terjah kengkwan yg lain yg trut pelik ^^"
http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/list-blogger-segmen-10-perkara-pelik.html

atie zakaria said...

erkk, pelik ek.. hehe..

peyansanstaro said...

sory xsmpat nk join sgmen yg atie tag tu.. due date dah abis.. hoho~~

atie zakaria said...

@peyansanstaro tu laa, lmbt lg spe sruh.. padan muka.. huhu